Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számotokra nem lenne kiábrándítandó, ha a párotok mikor hazaér nem hozzátok menne oda elsőnek hanem egyből a WC-re?
Figyelt kérdés
Kb mindennap ez van. Nem megölel hanem egyből elmegy szarni.2021. febr. 21. 11:58
1/27 anonim válasza:
Nem lenne az, mert nem vagyok egy 5 éves szintjén álló hisztis pitsa.
2/27 anonim válasza:
Nem. Nekem is van, hogy épp nem csurran be és rohanok wc-re, olyankor még félre is lökném, ha neki állna ölelgetni.
3/27 anonim válasza:
jobb lenne, ha olelgetes kozben beszarna?
4/27 anonim válasza:
Laktóz intolerancia és tejfehérje intolerancia vizsgálatra menjen majd el, ha vége a covidnak (a vérvételre, ne a kilégzésesre).
6/27 anonim válasza:
Édesjóistenem...
Neked egyszerűen nem való párkapcsolat, mert borzasztó éretlen vagy hozzá.
7/27 anonim válasza:
Gyanítom te vagy a vörösrózsás kérdező is:D
8/27 anonim válasza:
A normális emberek pedig egyedül vannak
9/27 anonim válasza:
Ha utána megölel, engem nem zavarna... biológiai szükséglet, kell neki... jobb, mint ha befosik, mert nem jutott el időben a wc-re.
10/27 anonim válasza:
Jobb lenne ha szarosan ölelgetne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!