Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Téged kiábrándítana?

Figyelt kérdés

Ha találkozol egy fiatal, 20 körüli lánnyal, aki szép, ízlésesen van felöltözve, tiszta, ápolt, látszik, hogy ad magára, emellett kiegyensúlyozott és mosolygós. Megtetszik, ezért elbeszélgetsz vele. Kiderül, hogy tájékozott, intelligens, és az alap műveltség sem hiányzik belőle, értelmesen el lehet vele beszélgetni.

Mekkorát csalódnál, ha megtudnád, nem egy bölcsészhallgatóval társalogtál az imént, hanem egy bolti eladóval?

2015. nov. 6. 09:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

nem értem az összefüggést...

egy bölcsész lehet csak a munkájának élő beszűkült látókörű unalmas személy és egy boltos lány is lehet vidám kedves tájékozott jó beszélgetőtárs...

a munka nem feltétlen a személyiségét tükrözi, csak befolyásolhatja azt...

engem egyáltalán nem zavarna...

22F

2015. nov. 6. 10:00
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Rossz a példa, a bolti eladónak legalább már van munkája, a bölcsészhallgatókat sokan le büfésszakozzák.
2015. nov. 6. 10:03
 3/14 anonim ***** válasza:
37%
En orulnek neki, semmire valo a bolcsesz vegzetseg, akkor inkabb egy rendes szakma.
2015. nov. 6. 10:11
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom, nem értem az összefüggést.

Egyébként mi a gond egy bolti eladóval egy gyorséttermi karrieristával szemben?

2015. nov. 6. 10:34
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem csalódnék. Inkább annak örülnék, hogy a csinos külső mögött értelem is lakozik nem pedig elemi sötétség.
2015. nov. 6. 10:38
 6/14 anonim ***** válasza:

Szerintem a kérdező arra gondol, hogy ő "csak" egy eladó, nem pedig orvos,jogász,mérnök,stb.

A felsoroltak közül nyilván vannak akiknél akadály lenne ismerkedésnél, de a hozzád hasonló munkakörben dolgozó férfiakhoz pont illenél.

2015. nov. 6. 10:41
 7/14 opened paradise ***** válasza:
A munka sohasem szégyen,semekkorát.
2015. nov. 6. 12:30
 8/14 anonim ***** válasza:

#7:

tegnap azt mondták itt, hogy a prosti is "csak egy munka", szerintem ha az tényleg munka akkor azon van mit szégyellni...de lehet csak én látom így...

22F

2015. nov. 6. 12:31
 9/14 anonim ***** válasza:
Emlékszel a Legyen ön is milliomosban a postásra, aki megnyerte a vetélkedőt?!
2015. nov. 6. 12:52
 10/14 anonim ***** válasza:
Kérdező de felszínes lehetsz :P
2015. nov. 6. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!