Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez kiábrándítaná? Legyek vele őszinte és mondjam meg, hogy miért van ilyen életem?
Ő volt az első szerelmem még 10 évvel ezelőtt... De tényleg, nagyon odavoltam érte. Aztán mikor összejöttünk, teljesen elvarázsolt a viselkedésével is. Utána szakítottunk.
Én külföldre költöztem az érettségi után és kihasználtam a szépségemet, azt, hogy a férfiak odavannak értem. Megváltozott az életem, amióta eljöttem Magyarországról, sosem voltak anyagi gondjaim, bármit megengedhetek magamnak. Ráadásul örököltem is, több lábon állok, így a jövőm eléggé be van biztosítva.
Gondtalan életem volt, erre találkoztam a fent említett személlyel itt, Angliában és mintha az elnyomott érzéseim újra visszatértek volna. Az utóbbi hetek mesések voltak és szerinte én vagyok a "Tökéletes Nő" az életében... Viszont ha ezt komolyan folytatni szeretném, muszáj lesz vele beszélgetnem a múltamról és az igazi életemről...
brszélj vele! mire vársz? mond el neki h mi volt a múltad, stb.. éshogy még mindig kötődsz hozzá, szereted, stb.
Kit érdekel, mi volt valakinek a múltja, ha a jelenben kell lenni? :)
próbáld meg. menni fog az ( MAGÁTÓL IS!!)
--C--
Joga van tudni, pláne ha még mindig csinálod.
Aztán majd Ő eldönti, mihez kezd vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!