Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számotokra nem lenne kiábrándítandó, ha a párotok mikor hazaér nem hozzátok menne oda elsőnek hanem egyből a WC-re?
Most tegyük fel, hogy nem kamu (de amúgy az)
Mit vársz el tőle, szarja össze magát ölelgetés közben? :D
Szerintem, akivel már megesett (márpedig valószínűleg mindenkivel), hogy útközben rájött és ki kellett bírnia hazáig, az tudja, hogy ilyenkor minden másodperc számít. :)) Szóval engem nem zavarna.
"Sokszor hallani, hogy kétszer húzza le a Wc-t."
Én is kétszer szoktam (szóval ez nem a szar méretétől függ): egyből lehúzom, ahogy kijön, hogy ne legyen szaga és utána kezdem el kitörölni, majd a papírt is lehúzom. :))
Kérdező! Az én kedves emberem 100 kg felett van, (magassága is megvan hozzá) mégsem repedt még szét nálunk a WC. :)
A másik, nálunk nem szokás lemeózni a másik produktumát, lányomét is akkor láttam utoljára, mikor még bilis volt, meg később mikor még segíteni kellett törölni.
Harmadik, előfordul nekünk is, hogy belép a házba, gyors puszi, majd mondja, bocs sietnem kell ahova a király is gyalog jár. Nincs ebben semmi olyan ami okot adna egy olyan hisztire, mint amit te itt előadsz.
Írod, hogy annyit sz.rik mint egy dinoszaurusz. Honnan tudod? Te szoktad lehúzni utána?
Gyerek vagy te még az együttéléshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!