Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Titeket ez még jobban kiábrándítana?
Ha szakítanátok egy férfival, mire neki könnybe lábadna a szeme.
Ez még jobban kiábrándítana, vagy imponálna, hogy ilyen mélyek az érzései irántad?
Párom szokott sírni előttem, szóval az, hogy szakításkor sír az nem lenne olyan hű de nagy dolog. Ha már szakításra kerül a sor, akkor minek sír az ember? Addig kellett volna tenni a kapcsolatért, hogy ne kerüljön sor a szakításra.
Utólag már kár ilyet tenni.
A stác is elment, megölelte a csajt, majd elment.
(Nem velem történt, itt beszélgettem valakivel, ő mesélte)
Valahogy eszembe jutott most :)
"5" válaszolva
Ő az egyedüli exem,akivel nem állok szóba. Számomra óriási csalódás volt a személye, nem is értem miért könnyeztem meg.
2#, Tanulj még. :))
Nem ábrándítana ki semmi sem. Nagyon alacsony szintű elmére utal ahol ki tudsz ábrándulni.
Az exem pont így tett, mikor szakítottam.
Mit jelent, hogy "kiábrándítana"? Nyilván már ki voltam belőle ábrándulva, hiszen szakítottam... Ugyanezért nem értem, miért/hogyan "imponálna"..
Tudomásul vettem, hogy szomorú, ennyi. A sírás meg természetes reakció a szomorúság érzésére...
Azt gondoltam, hogy nem pszichopata, vannak érzései, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!