Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mik azok a dolgok amik kiábrán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik azok a dolgok amik kiábrándítanak az ismerkedés során a másikból?

Figyelt kérdés

Kérek mindenkit ne 1-1 szavas válaszok érkezzenek, hanem minél részletesebbet írjatok. 🙏🏼

Leginkább saját tapasztalatos válaszok érdekelnek!

És ha valamit elrontott az illető vagy te, ki lehet e javítani? Ha igen hogyan tette/d?

2020. máj. 21. 12:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

A nagyképűség, lenézés. Az is, ha a másik buta.

Szerintem ismerkedéskor nem sok dolgot lehet elrontani. Ha valami elromlik, akkor nem is passzol a két fél. Pont ezért ismerkedés.

2020. máj. 21. 12:11
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

"Már nem vagyunk együtt, de még néha beszélgetünk."

Ha szidja az exét. Akkor velem is ezt fogja csinálni.

Ha hasonlítgat az exéhez.

Ha előadja, hogy ő nem szereti a játszmázásokat, aztán ha egyenes vagy vele elutasít, mert "így túl unalmas, túl jó vagy hozzám". Smh.

2020. máj. 21. 12:14
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

A flegmázás, ápolatlanság. Ha két értelmes mondatot nem tud kinyögni, holott ő akart ismerkedni.

Ahogy írta az első válaszoló is. Ha ismerkedés közben valami nem ok, akkor a későbbiekben se lesz az.

2020. máj. 21. 12:14
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekes viselkedés, anyagiasság.
2020. máj. 21. 12:19
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha meg van róla győződve, hogy a véleménye az egyetlen és megmásíthatatlan igazság, és ezt a véleményt meglehetős arroganciával képviseli.

Ha el van szállva magától (számomra nagyon visszatetsző, mikor valaki magát dicséri).

Ha minimális energiát fektet a kommunikációba, pl. egy normálisan megfogalmazott email-re vagy üzenetre sms stílusban reagál elütésekkel, rövidítésekkel, a központozás hiányával. Ebből nekem nem az jön le, hogy rossz a helyesírása, hanem hogy még arra is lusta, hogy leellenőrizze, mit írt. Aki látványosan csak túl akar lenni a kötelező válaszon, az kuka.

2020. máj. 21. 12:29
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha egyértelműen látszik h nem érdeklem, egyetlen kérdést sem tesz fel rólam, ellenben visszakozik és vallatásnak állitja be ha én érdeklődöm.

Ha gyerekes, buta, közhelyes általánositások alapján már előre eldöntötte fejben a jövőnket merthát biztos hogy ez és ez lesz, biztos hogy ilyen olyan vagyok, szoval biztos hogy..namind1 tudjátok ugyis.

Jó pont ha méltóztat eljönni a randira ugye :D főleg amikor ő már húde nagyon várja de sajnos pppppppont a tali időpontjában halt meg az egész családja 🤷🏻‍♂️ elképesztő.

Ha megjátsza magát elsőre, emiatt talizunk ujra és akk meg kijön h tökmás ember.

Ha állandóan nyomja rám a félelmeit.

Ha az egész randin ilyen semmilyen, flegma, mindenbe beleszarik tipus aztán jön azzal h hát ő nem érzi a szikrát, ó de kár, szoktam sajnálni. Ja nem. :D

2020. máj. 21. 12:48
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Engem az akaszt ki, ha megbeszéljük a második randit, majd valahogy minden próbálkozásomra az a válasz, hogy most pont barátokkal megy valahova, pont családdal megy valahova... Többé nem kerestem. Kb. fél évre rá törölt a közösségi oldalról az ismerősei közül. Talán akkor tűnt fel neki, hogy már nem keresem, illetve hogy már van is valakim.
2020. máj. 21. 12:54
 8/15 anonim ***** válasza:
77%

Ha folyamatosan mentegetozik, amikor valami hianyossag jon szoba, plane ha ez masok / korulmenyek hibaztatasaval tarsul.

A nyavajgas minden formaja, panaszkodas.

Ha nincsenek onalloan megfogalmazott gondolatai, barmi amit mond azon azt erzem, hogy tulsagosan megfontolja, mit mondjon, mert fel attol, hogy esetleg olyat mond, amivel nem ertek egyet.

Ha extrem csoro es emiatt soher, lehet megkovezni, de felnott ember ne azt nezegesse mar, hogy ket utcaval lejjebb 60 forinttal olcsobb a fagyi.

Az ex tema onmagaban engem nem zavar, felolem beszelhetunk errol is, de ha nagyon ra van kattanva a temara, az gyanus.

2020. máj. 21. 13:27
 9/15 anonim ***** válasza:
57%

Az, ha nem úgy néz ki, ahogy a képeken, ezzel nem az a baj, hogy nem néz ki nagyon jól, hanem hogy jobbnak akar tűnni, és nagyon kellemetlen amikor +20 kilóval fel se ismerem.

Az, ha nem érdeklődik, csak én kérdezek és én viszem tovább a beszélgetést.

Ha nincs közös témánk, vagy semmiben nem értünk egyet.

Ha gyerekes, buta vagy első randin politizál/oda nem illő dolgokról beszél.

Ha nem veszi az adást, hogy nekem kellemetlen a helyzet, nem érzem magam olyan jól és mégis haza akar kísérni. Ha meg akar csókolni anélkül hogy közelednék hozzá vagy jeleket adnék.

Az első randi az első benyomást adja meg a másikról, ha itt elront valaki valamit (vagy én vagy a másik) akkor nem hiszem hogy az helyrehozható, legalábbis én egy borzalmas randi után nem mennék el a következőre.

2020. máj. 21. 13:32
 10/15 anonim ***** válasza:
80%

Bunkó

Ápolatlan

Nagyon szélsőséges nézetei vannak, akár vallás, akár politika, akár bármilyen területen. Akár ha rasszista.

Most így hirtelen nem jut eszembe sok minden, de biztos sok minden van. Ha kiderülne hogy drogozik/drogozott. Ha kiderülne hogy alkoholista (volt). Ha kiderülne hogy gyereke van (fiatal vagyok még pótanyukának).

Ha kiderülne hogy lopott, ha kiderülne hogy nincsenek fogai.

Ha nagyon tapadós és féltékenykedős. Ha elvárja hogy folyton írogassak.

Ha írásban mondjuk brillírozik, de szóban egy 0.

2020. máj. 21. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!