Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észrevettétek hogy most “kanosabbak” a csajok?
2 hónapig itthon dekkoltam ahogy kellett. Most tegnap és ma elmentem a hipermarketbe, stb. Ezalatt minimum 8 nő nézett meg nem kicsit feltűnően. Meglepődtem. Eddig ez jó ha 1/alkalom volt vagy annyi se. Most meg nem győztem kapkodni a fejemet.
Az eddigi ingerszegénység miatt most nem figyelnek annyira a játszmázásra? Az egyik irodában a csaj rám is jött, elkezdte nekem nyomni hogy “jaj téged ismerlek, voltál már itt” (pedig soha) és utána végig flörtölt velem. Elkérte a telefonomat hogy beírja a cégük számát, aztán a kocsiban láttam meg, hogy az instámon megnyitotta saját magát (de nem jelölte, nem volt bunkó, majd én döntök). Eddig soha életemben nem fordult ilyen elő velem! Volt sok csajom, de 10/9 esetben én cserkésztem be őket. Ti is észrevettetek valami hasonlót?
Folyamatosan dolgoztam, tehát az emberi kapcsolataimban csak részben volt jelen a karantén, nem voltam bezárva.
Ennek ellenére maga a tudat,az információk, a hozzátartozóim féltése bennem is gátat szabott. Úgy érzem,hogy az emberek többsége lélekben felszabadult, és ez a felszabadult érzés mindenre kihat,akár a szabadabb, közvetlenebb életvitelre is.
+ itt is lehetett olvasni,hogy aki szigorú karanténban volt szenvedett az ismerkedés/találkozás hiányától. Valószínű,hogy most dupla energiával veti magát ebbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!