Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik azok a dolgok amik kiábrándítanak az ismerkedés során a másikból?
Kérek mindenkit ne 1-1 szavas válaszok érkezzenek, hanem minél részletesebbet írjatok. 🙏🏼
Leginkább saját tapasztalatos válaszok érdekelnek!
És ha valamit elrontott az illető vagy te, ki lehet e javítani? Ha igen hogyan tette/d?
- dohányzás (nem ítélem el, de konkrétan rosszul vagyok a szagától)
- lánckávés (a kávé szagától is rosszul vagyok - de ha mondjuk megiszik 1 csésze kávét, és nem akar rögtön utána csókolózni velem vagy odahajolni hozzám, oké... az ilyen 3-4 csészésektől Isten ments... nemcsak a szag miatt, hanem mert az összes ilyen ismerősöm kb. funkcionálni nem képes kávé nélkül, és 3 kávé nélkül egész nap fáj a feje... ebből szeretnék kimaradni)
- kinyitja a száját, és dől belőle a sötétség, műveletlenség
- nem szakadt le a köldökzsinórról, anyu pici fia, anyu minden szavára ugrik, az anyja neki szent
- egyáltalán nincsen semmilyen ambíciója, életcélja
- másokkal flörtöl, más nőket bámul
- semmiért nem képes lelkesedni, semmi hobbija nincs
- igénytelenség, ápolatlanság; ízléstelen öltözködés; alkalmakra nem öltözik fel illően
- beképzeltség, "alázós" típusú humor, ami kb. abból áll, hogy mindenkit leolt, aki nem olyan, mint ő
- ha látom rajta, hogy velem csak megelégszik, amikor nem jön jobb
- első randin szobára vinne, célozgatna
- bunkóság, tiszteletlenség, neveletlenség, az illemtudás teljes hiánya
- nagyon kényszeres (ilyennel még nem futottam össze, de egyik barátnőm ment randira egy olyan pasassal, aki gyorsan lezárta a randit, mert "én mindig délután 4kor mosok, szóval most el kell mennem)
- függőség - nemcsak alkohol/drog/játékgép... hanem bármilyen függőség; főleg olyan, ami meggátolja az egészséges, minőségi együtt töltött időn alapuló kapcsolatot - értem ez alatt a napi 10 óra kockulást a CS / Warcraft / szerepjáték előtt... ha semmilyen programot nem lehet időzíteni akkorra, amikor épp Forma-1 van (pl. nem lenne hajlandó egy esküvőre eljönni emiatt vagy vágná a pofákat), minden hétvégén motocrossozna, horgászna, haverokkal bulizna stb.
- ha a haverok fontosabbak, mint én (nem azt várom, hogy friss ismeretségnél dobja őket el, de ne engem rázzon le mindig)
- első randi, vagy előtte: tolakodó, túl intim, tabutémákról kérdez (kezdve attól, hogy mennyit keresek addig, hogy hány emberrel feküdtem már le)
- 2-3. randi környéke: ha bármilyen fontos dologban tök más a véleménye (vallás, gyerekvállalás, hol éljünk, politika)
- nem érdekli a kultúra, nem lenne hajlandó velem színházba, moziba, koncertre menni évi 1-2x sem... illetve ha kevésbé gyakran jönne, akkor nem lenne vele baja, hogy én viszont heti 1x mindenképpen kimozdulok, ha velem jön, ha nem, kiv. érthető esetekben, pl. ha nagyon beteg, és ápolni kell)
- beteges féltékenység, birtokolni vágyás
- nem hajlandó válaszolni a kérdéseimre, kitér előlük, és csípőből bullshitel
Lány vagyok, és ha egy fiú bunkó vagy lenéző, azt nem igazán tudom tolerálni. Néhány férfi pl. "érdekesen" próbál bókolni. Pl: "Nézd azt a lányt, olyan kis csúnya, de te milyen gyönyörű vagy!". Azaz nem szeretem, hogyha úgy akarja velem elhitetni, hogy odáig van értem, hogy közben másokat aláz.
Illetve számomra az is kiábrándító, hogyha egy értelmes mondat se hagyja el a száját. Ezen felül vannak kisebb dolgok, amik zavaróak lehetnek, bár nem kiábrándítóak, és számomra ezek is csak az első pár randin. Pl tele szájjal beszélés zavarna az első találkozásokkor, de barátommal az ilyen bakikon már csak nevetünk :D
No vagyok.
Tulzott nyomulas is elriaszto. Hiaba nem akarok kelletlen pasit. Aki egybol tulzottan lelkes es tapados, abbol azonnal kiabrandulok es lerazom. Valami ijeszto is van benne.
Dohányzás, vagy bármilyen káros szenvedély. Helyesírás hiánya, igénytelenség. Szélsőséges vagy beszűkült gondolkodásmód.
Hirtelen ezek jutottak eszembe. Nő vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!