Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Kiábrándító lenne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiábrándító lenne?

Figyelt kérdés

Tudom hogy a pukizás természetes dolog mindenki csinálja.

Néha előfordul hogy kicsúszik.

Együtt élek barátnőmmel és nem volt ebből a pukizas dologból gond, nem szemérmes ez ügyben.

Viszont az utóbbi időben bejelenti hogy volt wcn nem tudott p.kizni vagy ül mellettem a kanapén megemeli magát és pu.kizik és csak mosolyog.

Tudja hogy van ebben nálam egy határ..és ez már zavar hiába több éves kapcsolat

okt. 7. 08:29
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
35%
Eléggé kiámbránditó. Mi azért próbálunk minnél kevesebbszer egymás elött, de azért van hogy még esik. De szándékossan azért nem csináljuk 42f
okt. 7. 08:38
 2/41 anonim ***** válasza:
66%
Most akkor mindig alljon fel, ha pukiznia kell es hagyja el a helyiseget ? Vagy ezt hogy gondolod?
okt. 7. 08:54
 3/41 anonim ***** válasza:
37%

Talán arra asszociálsz, hogy nem becsül, nem tisztel eléggé? Lehetséges.

De akkor ezt tényleg meg kellene beszélnetek. (Eleinte az én barátom azt mondogatta, hogy nyugodtan pukizhatok is.)

Később ezt durván kiábrándítónak találta, majd kénytelen voltam folyton bocsánatot kérni. Most már szex is jóval ritkában van, de el tudjuk fogadni ezt a helyzetet.

Nehéz egymást megtartani. Nem könnyű az élet...

okt. 7. 08:56
 4/41 anonim ***** válasza:
37%
Akkor ezt így mondd el neki is.
okt. 7. 08:59
 5/41 anonim ***** válasza:
9%
Ha este telepumpáltad az ánuszát is levegővel, ne csodálkozz xdxdxdxd
okt. 7. 09:56
 6/41 anonim ***** válasza:
26%
Én igényes “topkategóriás” nőként soha nem pukiztam vagy büfögtem pasi előtt és nem is fogok. Egyszerűen nekem ez nem fér össze a nőies lényemmel, még magamból is kiábrándulnék, nemhogy egy igényes férfi belőlem :D De ismerek lányokat, akik simán finganak a párjuk előtt és nem érzik ettől rosszul magukat. Gondolom ott a pasi is hasonlóan igénytelenebb fajta.
okt. 7. 10:24
 7/41 anonim ***** válasza:
72%
Topkategóriás aszondja🤣
okt. 7. 10:27
 8/41 anonim ***** válasza:
83%

Hú b+, nem ülnék le veled egy filmet megnézni, ha vigyázzban kellene ülnöm a kanapén, mint egy igazi igényes úriember, kedves 6-os😆

Sajnállak egyébként, hogy soha az életbe nem fogod magadat tudni normálisan elengedni, csak megjátszani a fejedet és itt most nem éppen csak a pukirók van szó. Lazulj már le.

okt. 7. 10:31
 9/41 anonim ***** válasza:
29%

Nekem a lelazuláshoz nem kell az, hogy mások orra alá fingjak xD Ez undorító dolog. Bocsi én nem a prolitelepen nőttem fel, hogy ez hozzátartozzon az életemhez.

okt. 7. 10:35
 10/41 anonim ***** válasza:
83%
Ezért is írtam, hogy nem csak a pukiról van szó, tipikus miss picsa vagy, ez csak még jobban bebizonyosodott.
okt. 7. 10:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!