Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg annyira kiábrándító? Páromat zavarja, hogy négykézláb mászom a lakásban, amikor a kutyámmal játszom.Eddig csak célozgatott rá, de most konkrétan megmondta, hogy előtte ezt ne csináljam.
Sajnos nem sok játék van, amit a kutyám szeret, de például a kergetőzést kimondottan élvezi. Mióta gyakran játszom vele, azóta a futtatóban is aktívabb e téren más kutyákkal.
Nagyon szocializálatlan volt mikor hozzám került, minden kutyát ugatott és mivel már nem fiatal, ez elég nagy haladás volt nála. Így nem szívesen mondanék le erről a játékunkról , mert én is élvezem. Sajnos kicsi a lakás, így elkerülhetetlen, hogy a párom néha ennek tanúja legyen. Napi egyszer szoktunk ilyet játszani.
Nagyjából egyszerre érünk haza, így nem igazán tudom úgy időzíteni, hogy ne legyen otthon a játékkor.
Beteg lehet! (a párod)
Ép arra gondoltam, hogy vegyél egy nagytestűt...
előtte ne csináld?? hát menjen szépen onnan, ha nem akarja látni.
amúgy csere (a pasi)
Nő vagyok egyébként.
Köszönöm a válaszokat! Lesz mit átgondolnom...
Nanana!
Azért ne hasonlítsunk már egy állatot egy gyerekhez egy emberhez.
A párodnak nem fontos a kutyád sőt lehet hogy nem is valami nagy állatbarát. Neki ez máshogy fest mint neked.
Ezen az oldalon azért védenek téged mert nő vagy. Ha férfi lenne az illető hidd el nem adnának neked ennyien igazat.
Te jobban szereted a kutyákat mint ő és talán minden más állatot is. Ő nem. Ha nem tudjátok elfogadni akkor szakítsatok.
Itt szabályosan állatgyilkosnak állítják be a barátodat...
Ja és nyugodtan szavazzatok le!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!