Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ugye vannak még normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye vannak még normális emberek? Konkrétan lent.

Figyelt kérdés
Sok olyannal találkozok, hogy párok keresnek harmadikat, vagy két pár összejár szexelni, vagy tarmészetes a szerető a kapcsolatban.. Ez annyira elkeserítő, vannak azért még olyan emberek, akik szeretik a párjukat, és nem vágynak másra, nem csalják meg..? Vagy mindenki ezt csinálja..?
2017. dec. 2. 08:01
1 2 3 4 5 6 7
 1/61 anonim ***** válasza:
89%
Én is megszoktam lepődni az ilyen dolgok gyakoriságán... De ha mondhatom így,mi fiatal korunk ellenére "régimódi" pár vagyunk. Egymást szeretjük. Nem a harmadikat meg a negyediket meg a szeretőt meg stb.
2017. dec. 2. 08:10
 2/61 anonim ***** válasza:
95%
Én jelentkeznék szerényen, eddig mindig hűséges voltam a nőkhöz. Végülis kb. ezért nincs senkim egy ideje. 😂
2017. dec. 2. 08:12
 3/61 A kérdező kommentje:
ennek örülök
2017. dec. 2. 08:13
 4/61 A kérdező kommentje:
mármint az 1.-nek:D
2017. dec. 2. 08:13
 5/61 anonim ***** válasza:
94%

Nemrég szembesültem vele (férfi vagyok), hogy a nős kollégáim egy jó része csapatosan jár kurv'zni.

Nem tudom, ilyenkor felmerül bennem, hogy valamit nagyon elszúrtam az életemben, ha annak ellenére egyedül vagyok, hogy soha nem csaltam meg semmilyen formában a párjaim, akik meg üzemszerűen csinálják, azok az áhított férfiak.

2017. dec. 2. 08:25
 6/61 A kérdező kommentje:
Hát engem a hideg ráz ettől.. Semmire nem becsülöm az ilyen férfiakat.
2017. dec. 2. 08:27
 7/61 anonim ***** válasza:
90%
Persze, hogy vannak. Csak nehéz megtalálni őket. :D Ők nincsenek a kiraktban.
2017. dec. 2. 08:32
 8/61 anonim ***** válasza:
89%
Vagyunk még ilyenek igen.
2017. dec. 2. 08:36
 9/61 anonim ***** válasza:
25%
Mindent közösen megbeszélel a bnőmmel csak akkor ha ő is benne van van 3mas
2017. dec. 2. 08:40
 10/61 anonim ***** válasza:
4%
Szerintem nincs ezzel semmi baj.
2017. dec. 2. 08:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!