Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye vannak még normális emberek? Konkrétan lent.
Mennyi idős vagy kérdező, ha nem titok?
Egyébként pont ezt a párbeszédet hiányolom itt a GYK-n.
Mindkét nemnek nagyon komoly bekattanásai vannak a másik nemet illetően ("a nők csak a pénzre mennek", meg "minden férfi egy hűtlen ösztönlény"), és meg sem hallják a másik oldalt az emberek, pedig sokszor egyet gondolnak
"Nem a választással van a baj,nem is a megtartással hanem azzl,hogy vannak akiknek egy idő után semmi nem elég jó! -S talán még jobb jöhet..."
Ez viszont pont nem kapcsolódik egyik nemhez sem.
Velem például már szakított nő ezért 4 év után. Aztán a "még jobb" gyorsan továbblépett, ő meg azóta is keresi a még jobbat, és még jobbat.
Szóval nem csak a férfiakat vezérli ez a "mi van ha a másik jobb" filozófia.
Persze, hogy nem beszél az első randin arról, hogy qvázik. Mert akkor rögtön lelépnél.
De azért vannak szerintem árulkodó jelek. Ahogy nekem sem kell megkérdeznem egy nőtől, hogy hány partnere volt, mégis lejön, amikor kiderül, hogy 32 évesen még senkivel nem élt együtt, vagy éppen túl sok mindenkivel, úgy a férfiakról is lehet szerintem így infót szerezni.
Bár konkrétan pont az "asszony mellett félrejáró" típus nem nagyon lehet kideríteni.
Engem is meglep néha, hogy milyen kollégák, ismerősök tartanak szeretőt. Akikből azt sem néztem volna ki, hogy a feleségüket fel tudták csípni.
(halkan jegyzem, a szerető tartáshoz mindig 2 ember kell, szóval azok a nős férfiak akik félre járnak gond nélkül találnak ehhez partnert, mert nagy részük azért nem a fizetős kategóriában utazik)
Mi egymást szeretjük, nagyon. Nem vágyunk szeretőre, harmadikra, stb, mert jó a kapcsolatunk, mindent megkapunk egymástól. :)
23L és 24F
Egyébként én is elég elszomorítónak tartom, hogy lassan már mi vagyunk furák a párommal, amiért nem veszünk be mást, meg nem lépünk félre... Van akik konkrétan kiröhögnek, vannak akik mindenáron meg akarnak győzni, hogy úgyis megcsal ám, csak nem tudok róla, sőt, én is meg fogom ám őt csalni, mert AZ A TERMÉSZETES... Képesek már belekeverni az evolúciót meg az állatvilágot, elméleteket kreálni, csak azért, hogy validálják a saját félrekefélésüket.
Egyébként nekem semmi bajom azokkal, akik nyitott kapcsolatban élnek, mindkét fél tudtával és beleegyezésével, de nonszensz, hogy még nekem kéne rosszul éreznem magam lassan, amiért hűséges vagyok...
Valami nagyon elkorcsosult a világban.
(#37 voltam)
"Persze, hogy nem beszél az első randin arról, hogy qvázik. Mert akkor rögtön lelépnél."
De ez milyen logika már? Pont azért akarom tudni, hogy ne dugjon meg. Én sem akarnék átverni egy férfit sem olyannal, hogy titkolok valamit, mert csak akkor jön össze velem. Akkor csak előad egy szerepet, és nem a valódi énjét szeretem, csak egy délibábot. De szép ez.
39: nem vagyok ilyen típus, szóval ne tőlem várd a magyarázatot, ahogy korábban mondtam, soha egyetlen párom sem csaltam meg.
De pl a munkahelyemen látom, hogy igenis meg azoknak, akik kvázi a csillagot is lehazudják a nőkről. Nem egyről az egész iroda tudja, hogy már a komplett cég megvolt nekik... Ennek ellenére mindig akad olyan, aki megpróbálja.
Ennek a logikának a mentén pedig miért ne hazudna az első randitól az utolsóig, hiszen még a saját szemüknek sem hiszek a nők, nemhogy a szavában kételkedjenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!