Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ugye vannak még normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye vannak még normális emberek? Konkrétan lent.

Figyelt kérdés
Sok olyannal találkozok, hogy párok keresnek harmadikat, vagy két pár összejár szexelni, vagy tarmészetes a szerető a kapcsolatban.. Ez annyira elkeserítő, vannak azért még olyan emberek, akik szeretik a párjukat, és nem vágynak másra, nem csalják meg..? Vagy mindenki ezt csinálja..?
2017. dec. 2. 08:01
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:

"Persze, hogy nem beszél az első randin arról, hogy qvázik. Mert akkor rögtön lelépnél."

Hát pontosan ez a cél... előbb-utóbb kiderül, miért jobb, ha akkor lépek le, ha már kötődünk egymáshoz? Nem jobb tisztázni az elején, és akkor én se húzom lényegében az ő idejét, előbb találhat olyan párt, akinek belefér. Nekem meg úgy érzem, jogom van tudni, és úgy dönteni.

Miért jó hazugsággal indítani? Vagy sokan élvezik, ha később szakíthatnak, mert úgy jobban fáj?

2017. dec. 2. 12:17
 42/61 anonim ***** válasza:

"Hát pontosan ez a cél... előbb-utóbb kiderül, miért jobb, ha akkor lépek le, ha már kötődünk egymáshoz?"

Mert aki erre gyúr, az magasról tesz arra, hogy lelépsz e. Keres majd másik naív kislányt, akinek bemesél bármit, közben meg tolja az ipart 1000 felé.

Amíg van elég naív nő, aki azt hiszi, hogy miatta fog megváltozni a környék legnagyobb nőcsábásza, addig nyugodtan csinálja ezt az irányt.

2017. dec. 2. 12:19
 43/61 anonim ***** válasza:
0%

15os vagyok.

Rendes párkapcsolatban élek és nem tartunk szeretőt ,harmadikat.

Amugy meg elég hülye kérdés. Nem ,rajtad kivűl nincsenek normális emberek.

Csupán azért értettem vele egyet ,mert mindenkinek más az értékrendje és ettöl még normális ,hogy neked nem fér bele ilyen kaPcsolat.

N25

2017. dec. 2. 12:39
 44/61 A kérdező kommentje:
Hülye kérdés..? Nem volt muszáj hozzászólni. Nekem az a normális, ha ketten vagyunk egy kapcsolatban, ezért nyilván eszerint teszem fel a kérdést.. de mint már írtam, nem érdekel ki mit csinál, ha neked az a normális tedd azt, csak azt nem értem mért kezd lassan az normális lenni, hogy az állatok szintjét közelítjük mi emberek. De erre is tudom a választ: a nem megfelelő partner.
2017. dec. 2. 15:15
 45/61 anonim ***** válasza:

Hagyd kérdező, a 25 évével már hatalmas párkapcsolati tapasztalatra tett szert...

Mondjuk sajnos nem fog emlékezni már rá, amikor pár év múlva a "naon sejetjük egymást <3 <3 <3" párja előáll, hogy unatkozik, kellene egy harmadik, esetleg majd már nem 2 hónapos lesz a kapcsolata, és a párja elkezd esténként későn hazajárni, mert ugye a cégnél akad egy 25 éves lányka, aki olyan kedves boci szemekkel tud nézni.

2017. dec. 2. 15:24
 46/61 A kérdező kommentje:
:D igen, igazad van.
2017. dec. 2. 15:29
 47/61 anonim ***** válasza:
Én vágynék eg olyan párra, aki megbízható minden téren. Én is monogám kapcsolatra vágyok egy olyan emberrel, aki megbízható az élet minden területén... 29N
2017. dec. 2. 17:39
 48/61 anonim ***** válasza:

:(

Mindenki azt mondja, hogy monogám kapcsolatra vágyik, hogy csak kedves és hűséges legyen, és a többi...

Aztán valahogy mégsem elegendőek ezek az értékek egy hosszú párkapcsolathoz, előbb utóbb jön az, hogy de a másik mennyire izgalmas.

És nem csak a férfiak kalandoznak el, engem például a nő hagyott ott az izgalomért.

2017. dec. 2. 17:57
 49/61 A kérdező kommentje:
:S
2017. dec. 2. 17:59
 50/61 anonim ***** válasza:

Drámáim ,írtam hogy én nem ilyen kapcsolatban élek.

A párommal meg 5éve vagyunk eggyütt és egyáltalán nem unatkozunk egymás mellett és gyerekünk is van.

És igen ,én vagyok tapasz alatlan ,de legalább boldog kapcsolatban élek és teszek is érte.

2017. dec. 2. 18:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!