Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ugye vannak még normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye vannak még normális emberek? Konkrétan lent.

Figyelt kérdés
Sok olyannal találkozok, hogy párok keresnek harmadikat, vagy két pár összejár szexelni, vagy tarmészetes a szerető a kapcsolatban.. Ez annyira elkeserítő, vannak azért még olyan emberek, akik szeretik a párjukat, és nem vágynak másra, nem csalják meg..? Vagy mindenki ezt csinálja..?
2017. dec. 2. 08:01
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos hatalmas a különbség a férfiak és a nők közt:( Ezt nem férfi ellenesség, egyszerűen nincs bennük akkora vágy a kötődésre, érzelmekre, biztonságra, mint egy nőben.. Ez olyan szomorú:(
2017. dec. 2. 09:55
 22/61 anonim ***** válasza:
35%

Kérdező: neked is csak azt tudtam írni, amit a 20-asban írtam.

Rengeteg férfi hűséges típus (soha egyetlen párom nem csaltam meg, pedig lett volna rá lehetőség).

De a környezetemben látom. Az összes nő ugyanarra a 2-3 férfire gyúr. Megy a versengés, hogy megszerezzék a társaságban, a munkahelyen, nem érdekli őket, hogy 10 másik nő is arra a férfire vadászik, beállnak 11.-nek.

Aztán mikor megszerzik, mikor végre kiütik a többi riválist a nyeregből, akkor csodálkoznak, hogy a férfi azért csak végig-végigmegy a riválisokon is...

Olyan férfivel kezdesz, akinek nem volt meg a fél cég, akkor nagyobb eséllyel nem lesz meg neki a másik fele sem.

2017. dec. 2. 10:02
 23/61 anonim ***** válasza:
85%

Van nak.

42 F.

2017. dec. 2. 10:04
 24/61 anonim ***** válasza:
93%

Én is annak a híve vagyok hogy csak egy barátnőm legyen de annak mindent. ::))

Akik viszont többet szeretnének /2-no vagy 2-férfi stb.../ azok szerintem már nem boldogok azzal akikkel igazából vannak, azért vonnak be egy 3-4 ik személyt is az egyutletbe.

Én mégsem tudnék osztozni senkivel sem azzal kit szeretek. ::)) inkább legyen vége. ::((

2017. dec. 2. 10:08
 25/61 A kérdező kommentje:
Igen én is így gondolom, hogy akik több embert bevonnak, ott nem jó a kapcsolat. Ezért gondolom azt, hogy egy olyan párt találni, akinél úgy érzed nem kell más, mert minden ok, ritkább mint a lottó 5-ös..
2017. dec. 2. 10:13
 26/61 anonim ***** válasza:
86%

Én ilyen "rendes" férfi vagyok. Sajnos annyi sz.rt tapasztaltam meg ezen a téren, hogy nekem elment a kedvem az egésztől. Szerencsére eljutottam oda, hogy nem fáj, hogy egyedül vagyok. Esküszöm még jobban is érzem magam a párkapcsolat, barátnő, csajozás, szex... rész nélkül. Persze lehetnék boldogabb, ha találnék egy olyan lányt aki mentes azoktól a tényezőktől amiktől herótom van, de már beérem egy ábránddal is. Egyetlen kérdés van ami rejtélyes számomra, hogy annak ellenére, hogy én rendesen álltam ehhez és normális (erkölcsös, hétköznapi, keresztény) dolgokat vártam el, miért voltam mindig csak b, c, d verzió a lányoknál.

Nem töprengek ezen. Örülök neki, hogy vannak egyéb más dolgok amik kitöltik a gondolataimat. Nem kötelező nekem párt alkotnom senkivel, ha egyedül is megvagyok. Minap eszméltem rá, hogy már annak a gondolata is idegen számomra, hogy egy olyannak fogjam a kezét aki megfelel és én is neki.

2017. dec. 2. 10:24
 27/61 A kérdező kommentje:
Na pont ezaz, előző. Hogy ti férfiak így is jól elvagytok, nem érzitek akkora hiányát egy társnak, mint mi, vagy inkább én, nem tudom a többi nő hogy van vele.. Én nem akarok öreg koromban egyedül, férj, gyerek, család nélkül élni.. Úgy nem is tudnék. Szerintem belebetegednék.
2017. dec. 2. 10:30
 28/61 anonim ***** válasza:
80%

"Na pont ezaz, előző. Hogy ti férfiak így is jól elvagytok, nem érzitek akkora hiányát egy társnak, mint mi, vagy inkább én, nem tudom a többi nő hogy van vele.. Én nem akarok öreg koromban egyedül, férj, gyerek, család nélkül élni.. Úgy nem is tudnék. Szerintem belebetegednék."

Szerintem pont a férfiak viselik nehezebben a társtalanságot.

Nézd meg, hogy akár csak a harmincasok között hány "macskás" nő van, aki évek óta elvan kapcsolat nélkül, a férfiak szoktak ezen teljesen kiakadni.

2017. dec. 2. 10:31
 29/61 A kérdező kommentje:
Oké, magamból indultam ki. Nem tudom más hogy van vele, csak a tapasztalataimból látom ezt. De nyilván túl sok pasival beszélgettem itt neten, és ezért gondolom ezt.
2017. dec. 2. 10:33
 30/61 anonim ***** válasza:
65%

#20 Pont,hogy az anno "szürke egér" vagy komplexusos pasik akik a feleségük mellett ugymond 'ki kupálódtak"-lett önbizalmuk,jól öltöznek sikeresek lettek...

-érzik úgy,hogy nekik még jár az élet mézes és ragadós részéből....

Nem a választással van a baj,nem is a megtartással hanem azzl,hogy vannak akiknek egy idő után semmi nem elég jó! -S talán még jobb jöhet....

2017. dec. 2. 10:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!