Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ugye vannak még normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye vannak még normális emberek? Konkrétan lent.

Figyelt kérdés
Sok olyannal találkozok, hogy párok keresnek harmadikat, vagy két pár összejár szexelni, vagy tarmészetes a szerető a kapcsolatban.. Ez annyira elkeserítő, vannak azért még olyan emberek, akik szeretik a párjukat, és nem vágynak másra, nem csalják meg..? Vagy mindenki ezt csinálja..?
2017. dec. 2. 08:01
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
100%

Oké utolsó... örülünk, hogy neked összejött az élet. Ettől most boldogabb vagy?

Egy csomó embernek meg nem jön össze, mert megcsalják, mert a párja képtelen a monogám kapcsolatra, mert félre jár (vagy ennek egy alfaja, mikor "jaj vegyünk be egy harmadikat").

Téged nem érint ez tök jó, de attól még a feltett kérdés nagyon is jogos.

2017. dec. 2. 18:26
 52/61 anonim ***** válasza:

#50 -es

Na én meg 25-éve teszek érte...

-Úgy,hogy van még mit pakolnod a "puzzle játékon" :)

Kérdező bárki bármilyen normális ,soha sem lehet biztos abban,hogy x-idő után mi lesz...

Talán ha mind két fél elgondolkodna azon,hogy ez nem egy kényelmi állapot és néha olyan odaadással viselkedne a másikkal mint a kapcsolat elején akkor nem lenne annyi gond a párkapcsolatokkal.

2017. dec. 2. 18:46
 53/61 anonim ***** válasza:
3%

Még mindig nem értem, hogy miért mások kapcsolatával vagytok elfoglalva és miért mások kapcsolatait bíráljátok.

Ez teljesen független a tapasztalattól. Vannak olyanok akik pl. mindent szeretnének kipróbálni mert több élete nem nagyon van senkinek és nem is 70 évesen kell elkezdeni elgondolkodni az édeshármason.

2017. dec. 2. 18:55
 54/61 A kérdező kommentje:
53-as.. nem erről van szó.. nyilván 20 körül vagy.. nyilván akkor még élni akar az ember.. én az utána következő dolgokra gondoltam, amikor az ember már nyugodtan szeretne élni valakivel..
2017. dec. 2. 19:05
 55/61 anonim ***** válasza:

Nem olvastam még el minden választ.

A 14-eséről jutott eszembe, hogy mennyire igaza van. Visszafele fejlődünk. Én mindig csak azt szoktam mondani, hogy Madách Imre, az Az ember tragédiájában tökéletesen leírt mindent. A másik ilyen jó mű, ami leírja az emberiség jövőjét, az a Hülyék Paradicsoma című film. Zseniális.

Azt hiszem ezekkel mindent elmondtam, hogy mi erről az egészről a véleményem.

2017. dec. 4. 06:08
 56/61 A kérdező kommentje:
Hát igen ez tény sajnos. De azért vannak normálisan gondolkodók is a hozzászólások alapján, legalább megnyugodtam..
2017. dec. 4. 12:18
 57/61 anonim ***** válasza:
Én bennem is ott van a félsz, hogy kifoghatok egy olyan párt aki nem hűséges (estem már pofára sajna), de én is bizakodok, hogy vannak még olyanok mint én, akik a monogámiában hisznek. :) Ha ez normális, akkor én normálisnak tartom magamat. :)
2017. dec. 4. 12:27
 58/61 anonim ***** válasza:

22-esnek nagyon igaza van. Az elején írta egy hölgy, hogy általában a férfiak engednek le a kapcsolatokban, lehet az átlag így van, de én pont az ellenkezőjét tapasztalom.

Férj,családapa,pénzkereső státusz megszerezve utána már minek pár év után a sok csók, bújás, gyengédség és szex?

Ha meg már nem foglalkoztok velünk akkor miért is maradjak hűséges? Nekem elég lenne a párom, de mind a 3 komoly kapcsolatomban 3-4 év után teljes kiengedés volt...40/F

33 éves koromig én is fújtam és köpködtem mindenkire aki szeretőt tartott, de megváltoztam. Belefáradtam mindig szakítani és felrúgni az életet, most inkább tűrök egy szexmentes/csókmentes életet a párommal és marad a kezem, meg reménykedem, hogy néha lesz titkos szeretőm...Pedig az utolsó fél évet leszámítva sportoltam keményen.

2017. dec. 8. 20:19
 59/61 anonim ***** válasza:
70%

Én 12 éve vagyok együtt a párommal. Sosem csaltam meg (ő sem engem), pedig lett volna rá lehetőségünk. Nem dugdossuk egymás elől a telefonjainkat, tudjuk egymás jelszavait is és a szex is remekül működik a mai napig is.

Konkrétan akkor is nagyon lelkiismeret furdalásom van, ha a karácsonyi ajándéka miatt "hazudok" neki...

2017. dec. 8. 23:21
 60/61 A kérdező kommentje:
Énis ilyet szeretnék, mint amit az 59-es írt.. annyi a baj vele, hogy kb lehetetlen megtalálni azt, akivel ennyire jó. Nem amiatt megy tönkre valami, mert eltelik 3-4 év, és már nem olyan, hanem mert ő csak 3-4 évig volt érdekes, tehát nem a megfelelő ember volt. Nyilván nekem is ez a bajom, nem találom azt, aki sokáig érdekes marad számomra, és nem unom meg, de azért remélem létezik ilyen..
2017. dec. 9. 06:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!