Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közös kassza, vagy külön kassza?
Figyelt kérdés
Az a gondom, hogy a pàromnak hò vêgêre semmi pènze nem marad Mindig ên veszem neki a kajât a cigit. Tekintve ,hogy 3szor annyival többet keres ,mint ên, ìgy azêrt mâr a 3.cigivâsârlàsnàl nem őszinte a mosolyom. Amikor visszakèrem tőle fizetèskor, fel van hâvorodva, hogy de együttèlünk ne legyek ilyen sòher vele .Beülünk valahova ,ugye ilyenkor èn fizetek ,a cigijêt majdnem naponta ,ên veszem ,fizetem a szàmlàim. Sajnos mikor visszaadja, kevesebbet kèrek vissza, îgy persze bukok rajta.szept. 5. 11:06
11/52 A kérdező kommentje:
A takarìtàsban nyilvân vannak dolgok ,amiket èn csinàlok.Nekem nagyobb az igènyem a rendre.
szept. 5. 11:30
12/52 anonim válasza:
És? Ha már te csinálod a házimunkát, akkor nem pont az lenne a logikus, hogy akkor anyagilag ő dob bele többet? Te csinálod a házimunkát, meg még te is fizeted az összes háztartási cuccot. Bocs, de te tiszta hülye vagy. Ja és ezt a csávó is tudja és pofátlanul ki is használ.
13/52 anonim válasza:
Ja hogy meg is csinálod meg ki is fizeted a domestost. Mert neki úgysincs erre igénye.
Hogy lehetsz ilyen hülye? Hát miből van a pöcse ennek a szerencsétlennek, hogy ilyen felmosórongyot csinál belőled?
14/52 anonim válasza:
Mire költi a pénzét ha 3x annyit keres mint te, mégis rád van szorulva hónap végén. Egyébként már csak azért is offos ez a történet, mivel aki így elherdálja a pénzét, azzal közös jövőt nehezen képzelek el. Illetve ha nincs pénze cigire, akkor ne vegyen cigit, ez így elég gáz. Úgyhogy ne hagyd, hogy így kihasználjanak, te keresed meg rá a pénzt, így soha nem jutsz előre.
15/52 A kérdező kommentje:
Azèrt fizet ,amikor van pènze .Azt mondja ezèrt nincs pênze mert râm is költ ,ugye ha elmegyünk valahova fizet kajât.
szept. 5. 12:11
16/52 A kérdező kommentje:
De legtöbbször felesben mennek a dolgok.
szept. 5. 12:11
17/52 anonim válasza:
Hát nem tudom költ annyit rád mit fordítottan? Most nekem nagyon úgy jön le, hogy magát jó színben állítja és ha meghív téged nagy ritkán ebédre azt jól felhántorgatja pár hétig. Én is voltam hasonló helyzetben, de szerencsére rövid ideig tartott
18/52 A kérdező kommentje:
Az a rossz, hogy màsoknàl meg lâtom, hogy szinte mindig a fèrfi fizet.
szept. 5. 12:26
19/52 anonim válasza:
Ezt most már többször leírtad. Szóval nem értem, hogy ha látod, hogy van olyan aki nem lehúzós gyökér, hanem még gáláns is, akkor miért hagyod magad hülyére venni. Miért nem keresel olyan pasit, aki nem azért visz el havonta 2x vacsorázni, hogy aztán tudjon vele lelkiismeret furdalást kelteni, mikor kölcsön kéreget meg a cigijét veled fizetteti? Ez jobb nem lesz.
20/52 anonim válasza:
Ha az egyik fél ennyire nem tudatos pénzügyileg akkor alap, hogy KÜLÖN kassza. Arra szerintem nincs szükség, hogy a te fizetésed is elköltse és neked se legyen pénzed kajára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!