Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Közös kassza, vagy külön kassza?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közös kassza, vagy külön kassza?

Figyelt kérdés
Az a gondom, hogy a pàromnak hò vêgêre semmi pènze nem marad Mindig ên veszem neki a kajât a cigit. Tekintve ,hogy 3szor annyival többet keres ,mint ên, ìgy azêrt mâr a 3.cigivâsârlàsnàl nem őszinte a mosolyom. Amikor visszakèrem tőle fizetèskor, fel van hâvorodva, hogy de együttèlünk ne legyek ilyen sòher vele .Beülünk valahova ,ugye ilyenkor èn fizetek ,a cigijêt majdnem naponta ,ên veszem ,fizetem a szàmlàim. Sajnos mikor visszaadja, kevesebbet kèrek vissza, îgy persze bukok rajta.

#kölcsön #zsugori #Sóhersâg #Felezgetês
szept. 5. 11:06
1 2 3 4 5 6
 1/52 A kérdező kommentje:
Persze a felezgetès nagyban megy ,mèg a mozinàl is.
szept. 5. 11:08
 2/52 anonim ***** válasza:
100%

Külön.

Mondjuk esetedben a szakítás a megoldás.

szept. 5. 11:08
 3/52 anonim ***** válasza:
96%
Istenem😂😂🫲🏻Miért alazkodnak meg nők ilyen kapcsolatban?
szept. 5. 11:11
 4/52 anonim ***** válasza:
88%
Hol lehet ilyen balféket találni?
szept. 5. 11:14
 5/52 anonim ***** válasza:
96%

Finoman fogalmazva is balek vagy. Ne a külön kasszán gondolkodj, hanem szakíts.

Milyen közös jövőt vársz egy ilyen emberrel?

szept. 5. 11:16
 6/52 anonim ***** válasza:
100%

Hallottál már a humorról? Vagy a csóróságodból adódó kisebbségi komplexusod egy ártatlan kommentre is előhozza belőled a “minden nő aranyásó rbanc” gondolatot?

szept. 5. 11:18
 7/52 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindenáron ezzel a majommal akarsz maradni, akkor egyértelműen külön kassza. Ott húz le téged ahol tud. Én megkérdőjelezném azt is, hogy valóban elfogy-e a pénze, vagy csak neked hazudik, hogy többet tudjon spórolni rajtad.
szept. 5. 11:18
 8/52 A kérdező kommentje:
Az biztos, hogy amikor egyedül èltem albèrletben is fèlre raktam .Têny, ha van kapcsolatod jöttök-mentek, de azèrt ên nagyrèszt azt lâtom, hogx a fèrfi fizet.
szept. 5. 11:19
 9/52 A kérdező kommentje:
Beszèltük, hogy kajâra lenne egy közös pènz, de ezekutân arra gondoltam, hogy lehet hamar elfogyna, hisz ő többet eszik, mint ên egyêrtelműen.A hâztartàsi dolgokat nyilvân èn veszem.Amùgy jòl meglennênk, de ezen mindig összekapunk.
szept. 5. 11:24
 10/52 anonim ***** válasza:
100%

"A hâztartàsi dolgokat nyilvân èn veszem"

Miért nyilván? Ezt nagyon nem értem. Remélem, legalább nem szolgalod ki.

szept. 5. 11:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!