Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erre mi a megoldás?
Inkább neked van valamilyen traumád és mivel antiszociális vagy fogalmad sincs egyértelműen, hogy szemtelenség szó nélkül felfalni a kaját amit a másik megfőzőtt. Arról nem is beszélve, hogy a kérdező már mondta neki aszertív módon és nagy ívben tesz rá, le tudta annyival, hogy neki ízlik. Ilyesmi mióta elfogadható? Szerintem még hosszú házasságban sem, de még a gyerekeit is a normális ember megszólítja, hogy nem illő amit csinál!
Amúgy attól, hogy valaki nem szeret főzni attól még kellene legalább egy nyomorult paprikáskrumplit tudnia csinálni. Valamint egy pár hónapos kapcsolatban nagyon jó hatással bír ha a két fél egymásra tekintettel van, együtt bíbelődik a konyhában, egymástól tanulni sem rossz dolog. A köteléket kettőjük között erősíti. Nemcsak arról szól egy párkapcsolat, hogy ágyba bújnak, elmennek moziba, lesik együtt a Tv-t hanem azzal is, hogy tanulhatnak egymástól pl. főzés terén. Nem szégyen ha valaki nem tud, de, hogy nem is hajlik rá, nem bánja, hogy a másik belegebed munka után az irtóra rossz fényt vett rá!
A kérdező leírta, hogy ő főz, szóval ha a drága lusta, önző párja nem süt akkor nincs miről tárgyalni. Akármibe lefogadnám, hogy a takarítást együtt csinálják, vagy az is a kérdezőre marad, főleg a nagyobb takarítás.
De ha tévedek is nem olyan nagy dolog felsöpörni, felporszívózni, felmosni. Megvan egykettőre. A főzés nincs és ezt te nem akarod elfogadni.
A férfi oldalára állsz mert férfi vagy. Leírod milliószor, hogy minek raknak hozzá a válaszolók, de te ugyanúgy azt teszed azért, hogy a férfit tüntesd fel jobb pozícióban és még a kommentelőket is azzal vádolod, hogy tele vannak traumákkal. Képmutató vagy és még kb.ugyanolyan szemtelenül is viselkedsz mint a mihaszna férfi. Fogjatok kezet képzeletben. Gratula!
"Valamint egy pár hónapos kapcsolatban nagyon jó hatással bír ha a két fél egymásra tekintettel van, együtt bíbelődik a konyhában, egymástól tanulni sem rossz dolog. A köteléket kettőjük között erősíti. Nemcsak arról szól egy párkapcsolat, hogy ágyba bújnak, elmennek moziba, lesik együtt a Tv-t hanem azzal is, hogy tanulhatnak egymástól pl. főzés terén. "
Khm...Pont ezt írja feljebb.
"Ha meg több munka a nagyobb adag akkor vonja be a párját és pucolja a krumplit, hagymát, mosogasson el. "
De hol lett ilyen leírva? Sehol nem lett leírva, hogy a kérdező kiadagolt kajáját megenné.. de lehet nem jut el odáig a dolog, hogy kiadagolja. Mindegy is.. Kár tovább vitázni.
Tök mindegy mi a nevem, nem is releváns most, de azért lehettél volna kreatívabb.
"A köteléket kettőjük között erősíti. Nemcsak arról szól egy párkapcsolat, hogy ágyba bújnak, elmennek moziba, lesik együtt a Tv-t hanem azzal is, hogy tanulhatnak egymástól pl. főzés terén. Nem szégyen ha valaki nem tud, de, hogy nem is hajlik rá, nem bánja, hogy a másik belegebed munka után az irtóra rossz fényt vett rá!"
Pont ezekről nem tudsz semmit itt, meg én se.
"De ha tévedek is nem olyan nagy dolog felsöpörni, felporszívózni, felmosni. Megvan egykettőre. A főzés nincs és ezt te nem akarod elfogadni."
Te nem akarod elfogadni, ha valaki szeret főzni és nem hal meg mártír szerzetes módjára. Én pl munka mellett sokkal inkább főznék mindennap, mint hogy porszívózni, mosni, vagy teregetni, vagy ablakot pucolni keljen. De kinek mi.. nyilván nem vagyunk egyforma emberek.
Nem akarok senkit sem feltűntetni semmilyen színben. Én tudom milyenek tudnak lenni a férfiak és hányingerem is van tőlük, de ez esetben (hiányos információk miatt) a legtöbb válasz igenis valami trauma révén íródott.
Te meg fogj kezet a többi hozzád hasonló válaszolóval akik ellenséggént kezelik/kezelnék a saját párjukat.
Gondolom a te családodban sosem fogyott el semmi aznap, mert kimért szerzetes módjára étkeztek, pontosan betartva a fejadagot. Aki pedig többet eszik azt másnap feltálalják.
Tényleg már nem tudom komolyan venni ezt az egészet..
Nem arra írtam 69 es....
De igen, nyilván van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!