Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Más hogy birja ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más hogy birja ezt?

Figyelt kérdés

Képtelen vagyok megfelelni a férjemnek! Akárhogy igyekszem, nem megy. Sajnos betegesen rend- es tisztasagmániás, egy seprenyőn egy csepp szennyeződés nem lehet, mindent el kell súrolni olyanra, mintha új lenne. Rendet tartani jelenleg lehetetlenség, mert sok butorra várunk még, (keves a szekrény) emiatt pedig allandóan veszekszik velem, hogy pakoljam el a holmim, de nincs hova, és erre a válaszra, altalában robban! Minden nap frisset főzök, de ha kész a kaja, néha vissza kell ülnöm még dolgozni, de van, hogy csak hulla faradtan lepihenek, olyankor ki van borulva, hogy hogy néz ki a konyha. .Egyre fárattabb vagyok, pedig itthonról dolgozom, sajnos sokszor 10 orákat is. Előléptettek a munkahelyemen, és most még több a munka. Gyerek nincs, de szeretne. Viszont, az ő igényei mellett, nem hiszem, hogy beleférne egy gyerek még pluszban. Tényleg mindent megteszek, de egyszerüen nem vagyok elég. Elhagyni nem merem, mert már 35 éves vagyok, szóval lefőtt a kávé, ahogy mondani szokás. (és vékony sem vagyok :( - és az itteni véleményeket alapul véve, nekem már nem terem babér...vagy csak maximum, tényleg nagyon gáz férfi személyében.

Egyszerüen nem vagyok elég, és ez az, amibe igazán kezd meghalni a lelkem...Jelenleg zero colan élek, teljesen rászoktam, máskülönben, nem bírok fent maradni. Ülve elalszom...Más hogy birja ezt? Csomó nő megcsinálja ezeket munka mellett (szerinte) meg én is latok ilyet. 5 -6óra alvás nekem kevés. Másnak, hogy van energiája mindenre?

Nem volt mindig ilyen, és igen, telt voltam akkor is, mikor megismertem, (sőt, több voltam valamivel, mint most)

aug. 15. 08:34
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Ilyen mennyiségű és minőségű étkezés mellett már rég éhen haltál volna.Jó nagy tagadásban vagy a valóságról.

aug. 16. 10:23
 32/34 anonim ***** válasza:

"Gyerek nincs, de szeretne." - Kitől? Szex és együttműködés nélkül?

Azt gondold végig, hogy te mit szeretnél? Gondolom, nem ilyen életet.

aug. 16. 10:23
 33/34 A kérdező kommentje:

A "súly".os kommentekre inkább nem reagalnek. Látom megertetted a lényeget 28as! ... egyebkent pedig, amiket irtál tunetek, mind pipa.. (hajmosas után, amikor a lefolyoból takaritom ki a hajamat, mindig csodálkozom, hogy meg van hajam. A vashiány pedig már olyan mértékű, hogy laborból kimutatható. (Munkahelyen evente kotelezo a labor, innen tudom)

Sokan kérditek, miért nem hagyom el? 1 éve tettem egy szent ígéretet: jóban-rosszban. Vagyis; nem csak jóban, és nem csak addig, amig rögössé nem vált az utunk! Lehet, hogy emiatt sokan hülyének tartanak, de én akkor ezt komolyan gondoltam, és tisztelem a házasság szentségét... Tettem egy életre szóló igéretet valakinek, akit szeretek, és akinek próbálok megfelelni minden procikámmal, csak nem megy túl jól. Nyilván, túl sokáig ezt már nem bírom, és akkor kénytelen leszek lelépni, de ez a legutolsó... Onnantól kezdve a magamba vetett hitem, és az önbizalmam megmaradt morzsái is végleg szertefoszlanának.

aug. 16. 16:13
 34/34 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező - elolvasva a kommenteket - én nem tartalak hülyének. Viszont azt sem látnám, hogy a te társad tartaná a szent ígéretét és jóban-rosszban támogatna téged. Nem hiszem, hogy mindenre a legjobb az elhagyás, viszont amiben te élsz az egy egyoldalú kiszolgálás. Feltehetőleg nem fizet ezért neked, szóval ez rabszolga munka. Emellett ő téged verbálisan bántalmaz. Az ilyen lekicsinylés, állandó kritizálás sosem fog megszűnni, mert a baj nem a munkáddal, hanem a férjed személyével van, akinek szüksége van arra, hogy téged napi szinten bántson ás megalázzon, ez tartja életben az egóját. Ez eltűnni nem fog, hiszen neki ez a szükséglet. Az ilyen borzalmas kapcsolati dinamika azért veszélyes, mert az áldozatok (te) nem tudnak kilépni belőle, nem lesz elegük, hiszen az állandó sértegetés miatt egyre kevesebbet hisznek magukról, a saját erejükről, egyre inkább beleillenek az áldozat szerepbe és kiszolgáltatottá válnak. Az elhagyás pedig azért tanácsolt, mert most most még láthatólag van erőd, később valószínűleg nem lesz majd.

A leírtak alapján te egy rosszul kötődő személy vagy, aki kiskorában rossz mintát látott a szeretetre és amit a férjed veled csinál, azt teljesen tévesen annak értelmezed. Aki szeret, az nem bánt. Amiket te mondasz, hogy te összetörsz, ha ennek vége és megszűnt, ez sem a szerelem jele, hanem a saját sérüléseidé, ami azt hiteti el veled, hogy ez definiál téged.

Szóval én is csak azt tudom tanácsolni hogy szállj ki ebből. És menj el egy terápiára, egy jó pszichológushoz, hogy a kapcsolatban és az előtte szerzett sérelmeid is begyógyuljanak. Megérdemled!

aug. 16. 18:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!