Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért nem bírja elviselni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem bírja elviselni a párom ha más a véleményem?

Figyelt kérdés

Alapjáraton mindig kedves, odafigyelő a párom, nagyon jó a kapcsolatunk. De néha vannak olyan beszélgetések, amikor valamiben nem teljesen értünk egyet, vagy másképp láttuk/tapasztaltuk az adott dolgot eddig, és ilyenkor furán lekezelő, bunkó tud lenni. Sokszor beszélgetés után se lehet nagyon hozzászólni, mert látszik hogy valamiért megsértve(?) érzi magát, pedig én kedvesen és higgadtan beszélek vele. Erre figyelek is. A véleményem se személyeskedően neki szól, szóval nem értem.

Vannak olyanok, akik nem bírják elviselni ezeket? Igazán nem értem mihez kezdjek ilyenkor.

Én 25L, ő 29F

2020. nov. 26. 15:01
 1/8 anonim ***** válasza:
3%

Honann kéne tudunk, szerinted olvasni tudunk az elméjében?

Te jöttél össze vele, neked kéne ismerned, te einstein.

2020. nov. 26. 15:03
 2/8 A kérdező kommentje:
#1 A jelenségre kérdeztem rá, NYILVÁN a személyre nincs rálátásod.
2020. nov. 26. 15:10
 3/8 anonim ***** válasza:

Mióta ismered?

Nem túl sok jót vetít előre, hogy csak neki lehet igaza és bunkozással kezeli a konfliktust.

2020. nov. 26. 15:19
 4/8 anonim ***** válasza:

Barátnőm férje ugyanez.

Az egészen nyilvánvaló helyzetekben is játssza a sértődöttet ,bunkóskodik és levegőnek nézi akár napokig a másikat. 20+év házasság után...

Ha képes vagy megalkuvó lenni olyan dolgokban is,ami neked fontos, elfogadni ezt a helyzetet ,akkor "működhet "

Szerintem az a legnehezebb ebben,hogy az értelmes ember hajlandó érvelni az igaza mellett meghallgatni a másikat és elfogadni a másik véleményét,de itt ez soha nem működhet, mert nincs kivel beszélgetni.

Apránként őröli fel az embert,úgy veszi el az önbizalmat, az életörömöt, az akaraterőt, hogy mire rájössz mi történt, magad is elhiszed, hogy nem érdemelsz mást.

2020. nov. 26. 15:32
 5/8 anonim ***** válasza:
Ő ilyen. Valaki veszíteni nem tud.
2020. nov. 26. 15:43
 6/8 anonim ***** válasza:
67%

Engem érdekelne a másik oldal véleménye is. A barátnőm is kiakad néha, hogy én milyen lekezelő, bunkó vagyok.

Pedig csak arról van szó, hogy elfogynak az érvei, ismételgeti magát és elvárja, hogy igazat adjak neki. Csak úgy lehetne elkerülni a veszekedést, ha azt mondom: Igen, drágám, teljesen igazad van.

Ehelyett azt mondom: Ha van új mondandód, azt szívesen meghallgatom, de egy ideje semmit újat nem tudtál mondani. Ezzel ne rabold az időmet!

Vagy csak közlöm, hogy nem győzött meg és részemről a téma lezárva.

Ezekre teljesen bekattan és végül tényleg durván kell beszélnem, mert semmi értelmeset nem tud mondani, de képtelen elviselni, hogy más lett a vita vége, mint amit szeretett volna.

2020. nov. 26. 16:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Utolsó, ez teljesen más helyzet. A kérdező párja azt nem fogadja el, hogy a kérdezőnek nem egyezik a véleménye az övével. Nem azt várja el, hogy igazat adjon, hanem hogy elfogadja, hogy másképp vélekedik valamiről.
2020. nov. 26. 18:08
 8/8 anonim ***** válasza:
50%

Ezért hallgatnám meg a másikat is! :D

Az én barátnőm is azt mondja, hogy nem viselem el, ha valamiről másképp gondolkozik. :)

2020. nov. 26. 18:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!