Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hölgyek, lányok, titeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, lányok, titeket hogyan érintene, ha a párotok megkérne titeket, hogy ne sasszézzatok előtte meztelen felsőtesttel (hacsak nem olyan céllal), mert nem bírja ki a látványt?

Figyelt kérdés

Nos, én ma kaptam hideget, meleget is emiatt. Szépen megkértem, hogy legalább egy lazább pólót vegyen fel, mert egy hét keferágás után (pms, mensi hét) sajnos rettenetesen kínoz, már a látványa is. Erre teljesen kikelve önmagából; hagyjam békén, mert neki melege van, amúgy is tele a töke, minden sz*rul áll neki, fürödni akar, stb. - akkor ne nézzem! Háh, jó vicc.

Ez tényleg ekkora bunkóság volt, ne kérjem többet erre?

Kristálytiszta, hogy ebben az időszakban semmi kedve, semmilyen szexuális tevékenységhez, nem gond. Engem viszont kikészít, pedig próbálok türelmes lenni. Nem, az sem segít, ha esetleg elintézem magamnak, mert őt kívánom. Kompromisszum?

#túl jó dolgom van
2022. aug. 22. 13:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
63%
Elfordulsz.
2022. aug. 22. 13:56
 2/11 anonim ***** válasza:
19%
Sose szoktam félmeztelen lenni a párom előtt, pont azért, mert "nem bírja ki a látványt". Csak nem úgy, mint ahogy te írtad, épp ellenkezőleg. Nincs mellem, nem fogok meztelenkedni, amikor nincs mit "mutogatni", nem fogom ezzel az undorító látvánnyal kínozni.
2022. aug. 22. 13:56
 3/11 anonim ***** válasza:
92%
Ez egyrészt lehet bók is részedről, hogy ennyire kívánod, viszont neki ez nem így jött le. A szövegből feltételezem, hogy együtt éltek, azt viszont vedd ilyenkor figyelembe, hogy otthon az ember kényelemre törekszik, ha meleg van csak miattad nem szívesen öltözik fel gondolom. Igaz nő vagyok és nem tudom átérezni a helyzeted, de szerintem ilyen esetben ha nem is szexeltek, de egyéb intim érintéseket biztos tehetsz, valamint kérheted, hogy elégítsen ki máshogy, te meg pl. cserébe megmasszírozod, vagy valami ilyesmi, amire vágyik. Mensis időszakban sem kell 0ra csökkenteni az intimitást, szimplán más módszerekhez kell folyamodni.
2022. aug. 22. 14:02
 4/11 anonim ***** válasza:
33%
Ja, nem elég, hogy vérzik, szenved, még szophat is. Ha létezik win-win helyzet, akkor ez lose-lose.
2022. aug. 22. 14:06
 5/11 anonim ***** válasza:
78%
De savanyú párod van. Nálunk az ilyesmit simán bóknak szoktunk venni.
2022. aug. 22. 14:08
 6/11 anonim ***** válasza:
89%
Hangnemtől függ. A "menj már innen és öltözz fel, mert úgyse akarsz velem sose szexelni" példul elég manipulatív önsajnáltatós kijelentés, amiből máris egy jó válóokos versengés indulhat, hogy ki mit nem szokott úgyse meg sose meg mindig meg csak azért, hogy a másikkal kiszúrjon.
2022. aug. 22. 14:08
 7/11 A kérdező kommentje:

Ebben az időszakban, mintha a fogát húznák. Nekem fontos az, hogy ő is kívánja, különben megette a fene az egészet.

Igen, évek óta együtt élünk, természetesen nem vettem fel pökhendi stílust. Inkább a kiskutya nézést - "kímélj meg a pőre fizikai valód látványától - kegyelmezz meg nekem, istennő" :D

2022. aug. 22. 14:14
 8/11 anonim ***** válasza:
43%

Sose értettem, hogy lehet olyan emberrel együtt lenni, legyen férfi vagy nő, aki a szexet amolyan jutalomnak használja és nem termeszetesnek veszi. Ez azt jelenti, hogy ő nem szeret szexelni. Gyereket ne csinálj neki, mert utána arra fogna mindent.

Attól hogy menstrual mi valtozik? Vesz be gyógyszert és ennyi. Miért kéne szex nélkül lenni?

Nekem is fáj, gyógyszer és elmulik. Szeretek csak oralozni is, igy addig a pár napig azt szoktam csak. Nekem is hiányzik ha nincs, kivanom.

4 éve vagyunk együtt, 3 éves gyerkőccel.

Minden nap szexelunk, ennyi kell az általános jólétemhez nekem is, főleg egy szar nwp utan.

Aki nem szereti a szexet és nincs igénye rá az mindig talál kibúvót, ami egyre több lesz ahogy telik az idő.

2022. aug. 22. 19:13
 9/11 anonim ***** válasza:
43%

Egyszerűen mondd azt, hogy Öltözz fel, vagy itt b.szlak meg, és nem érdekel, mi folyik belőled. Ha öltözik, öltözik, ha nem, akkor nem. Majd máskor meggondolja.

Amúgy is érdekes, hát a szája azért nem vérzik.

2022. aug. 22. 21:23
 10/11 anonim ***** válasza:
90%
Ha mondjuk azért szólna, mert a fürdőből meztelenül elmentem a hálóig felöltözni, vagy fordítva, akkor eléggé felhúznám magam. Ha arra kérne, hogy hosszabb ideig ne legyek (fél)pucér azt bóknak venném
2022. aug. 23. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!