Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más hogy birja ezt?
Képtelen vagyok megfelelni a férjemnek! Akárhogy igyekszem, nem megy. Sajnos betegesen rend- es tisztasagmániás, egy seprenyőn egy csepp szennyeződés nem lehet, mindent el kell súrolni olyanra, mintha új lenne. Rendet tartani jelenleg lehetetlenség, mert sok butorra várunk még, (keves a szekrény) emiatt pedig allandóan veszekszik velem, hogy pakoljam el a holmim, de nincs hova, és erre a válaszra, altalában robban! Minden nap frisset főzök, de ha kész a kaja, néha vissza kell ülnöm még dolgozni, de van, hogy csak hulla faradtan lepihenek, olyankor ki van borulva, hogy hogy néz ki a konyha. .Egyre fárattabb vagyok, pedig itthonról dolgozom, sajnos sokszor 10 orákat is. Előléptettek a munkahelyemen, és most még több a munka. Gyerek nincs, de szeretne. Viszont, az ő igényei mellett, nem hiszem, hogy beleférne egy gyerek még pluszban. Tényleg mindent megteszek, de egyszerüen nem vagyok elég. Elhagyni nem merem, mert már 35 éves vagyok, szóval lefőtt a kávé, ahogy mondani szokás. (és vékony sem vagyok :( - és az itteni véleményeket alapul véve, nekem már nem terem babér...vagy csak maximum, tényleg nagyon gáz férfi személyében.
Egyszerüen nem vagyok elég, és ez az, amibe igazán kezd meghalni a lelkem...Jelenleg zero colan élek, teljesen rászoktam, máskülönben, nem bírok fent maradni. Ülve elalszom...Más hogy birja ezt? Csomó nő megcsinálja ezeket munka mellett (szerinte) meg én is latok ilyet. 5 -6óra alvás nekem kevés. Másnak, hogy van energiája mindenre?
Nem volt mindig ilyen, és igen, telt voltam akkor is, mikor megismertem, (sőt, több voltam valamivel, mint most)
"Képtelen vagyok megfelelni a férjemnek!":
Elég lenne, ha csak magadnak felelnél meg.
Olvasd el: Haas Anna: "A feleséged vagyok, nem a cseléded!" c. könyvét.
Én sehogy nem bírnám. Nem lennék együtt ilyen emberrel. Ennyi. Egy betegesen takarításmániás anya mellett nőttem fel, bőven elég volt. Nem vagyok hülye, hogy magamat szívassam.
Nálunk alapjáraton mindig rend és tisztaság van, amiből mindketten kivesszük a részünket, de ha nekem nincs kedvem aznap elmosogatni a tányérokat, akkor megcsinálom másnap, semmi tragédia nem történik, a férjemnel ugyanez. Vagy ha kint hagyunk este valami szemetet, nem csinálunk problémát abból ha másnap dobjuk ki.
Ha nem akarsz teljesen megkattanni, tönkremenni, vagy hagyd el, vagy legalább ne vállalj tőle gyereket, mert még rosszabb lesz. Ha pedig nem vállalsz vele gyereket, ennyi erővel őt magát is lecserélheted.
20
Te miért nem válsz el?
Ha nem.engedné, hogy netezzek, az bajos lenne, ugyanis nem tudnek dolgozni 😅
20
Akkor azt inkább neki kellene.
21
Egyébként, alapvetoen nekem nem akkora baj, hogy én csinálok mindent. 1-2 meeting között simán beszórom a mosogatogépet, elokészitem a vacsinak valót...stb. multitasking jelleggel megoldom. Attol kezdek bekattani, hogy amit csinálok, az a tőlem telheto legjobb, és a tőlem telhető legjobb nem elég. Mert nem jól mosogatok, nem jól csinálok semmit. Nálunk szex téma nincs, gondolom mert nem kiván, amit megértek, nem vagyok vékony sem, (bár allitolag a ducikat szereti) és magamra is alig jut idő. Egyebként, nem értem, miért nem fogyok, alig eszem. Zero coke, KV vödrös mennyiseg, (de semmit nem rakok bele) és nehány falat kaja...de nincs etvagyam sem. :( és emelle az allando porszivozas, felmosas, takaritas házimunka ájulásig... mar rég 40 kg.nak kéne lennem. :(
24. Lehet hogy te kevésnek gondolod, de nem az, ha nem fogysz. A lényeg a kalóriatartalom. 200g mogyoróban pl 1000plusz kalória van, mégse laksz jól vele ha megeszed, és látványra is kevés.
Régen mikor kövér voltam, én se gondoltam hogy sokat eszek, egyszerűen nem éreztem soknak, sokat voltam éhes stb. De az volta a gond, hogy olyan kajákat ettem amikben sok a kalória, sok a szénhidrát, nekem meg többek közt szénhidrát anyagcsere betegségem van amiről sokáig nem is tudtam. Mindegy is, mára már lefogytam mert odafigyelek ezekre ( kalória, szénhidrát), és sokat sportolok is.
25
Sportta nincs idom. Mogyorót utálom....
Natur joghurtot szoktam enni 1-2ot/nap, hozza nejany falat teljeskiorlesu kenyer, (feheret nem szeretem) es ennyi.... más nem is nagyon eszem. Gyumolcsot sem aznutobbi idoben, pedig az volt a gyengém. :(
26. Mindenkinek arra van ideje amire akar időt szánni. + Már nem azért, de fizikai képtelenség hogy napi 2 joghurt és " pá falat" jelentsen ez bármit is- kenyér mellett mégis túlsúlyos vagy. Egyszerűen lusta vagy kalóriát számolni/ magadnak se vallod be mennyiszer falatozol valójában. Attól nem lehet hízni amit nem eszel meg.
Ezen túl ez amit írsz baromi egészségtelen koplalásnak felel meg, emellett nem hogy csontvázra fogynál hosszútávon, a vitaminhiánytól csomókban hullana a hajad, a fogaid, rosszul lennél az éhségtől stb stb.
Felőlem hazudhatsz magadnak ha attól jobb a lelkednek, de ettől még a semmitől nem hízik el az ember. Ennyi.
A mogyorót csak példának írtam egyébként, de mindegy.
28
Mi a fenének fogyna tovább?
Azért nem fogy mert nem anorexiás, hála isten!
168centihez a 75kg lehet nagyon is szexi.
Egy nőnek legyen melle meg popsija, meg fogás rajta.
27es voltam. 😉
"nem értem, miért nem fogyok, alig eszem ...de nincs etvagyam sem." - Az egészséged kárára megy a stressz és a megfelelési kényszer.
"Képtelen vagyok megfelelni a férjemnek! Akárhogy igyekszem, nem megy." - Miért igyekszel annyira? Ő is ennyire meg akar felelni neked? Mit tesz a kapcsolatért, a közös életetekért, a közös otthonotokért?
Szex sincs? Akkor mi van? Robot és kritika?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!