Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy lehet hogy ennyire bírja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet hogy ennyire bírja az italt?

Figyelt kérdés

Szerintetek ha a pasi egy nap megiszik két és fél üveg bort az mi?

Alkoholista?Plusz hogy lehet hogy csak minimálisan látszik rajta?

Igazából arra lennék kíváncsi létezik-e ilyen,vagy borítékolható hogy

rendszeres alkoholfogyasztó.Amikor velem van eddig ennyire nem vettem észre de szinte mindig vezet.Pesten dolgozik nincs mindig itthon.

2021. jan. 2. 11:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Balázska keresnek
2021. jan. 2. 11:28
 2/14 anonim ***** válasza:
54%
Én is simán megiszok ennyit, úgy, hogy semmi bajom. De mégsem vagyok alkesz, évente 2-3 alkalommal szoktam inni.
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Tudomásom szerint azt szokták mondani, hogy aki minden nap iszik, az alkoholista, függetlenül az ital mennyiségétől. Aki bírja az italt, az vagy már rászokott, vagy egyszerűen olyan alkat, hogy nem árt neki (mert mondjuk a szervezete hamar lebontja az alkoholt), de szerintem itt inkább az első lehetőség a valószínűbb.
 4/14 anonim ***** válasza:
85%

Alkoholista.

Az, hogy nem látszik rajta, csak külsőség. A szervezet védekezik az alkohol ellen, így idővel egyre több kell a részegséghez, DE a májat kikészíti.

2021. jan. 2. 11:34
 5/14 anonim ***** válasza:
52%
Hozzászokás eredménye. Ha most nem is alkesz, valószínűleg volt olyan időszak az életében, amikor rendszeresen sokat fogyasztott. Egyébként 2 liter bor még egy gyakorlott alkesznek is határeset.
2021. jan. 2. 11:42
 6/14 A kérdező kommentje:
Húsvétkor megivott négy fél vodkát,valamint 4-5 üveg sört.Akkor is csak néztem.Szinte nem is látszott rajta.Szeretnék biztos lenni abban hogy ez azért van-e mert rendszeresen iszik amikor nem vagyunk együtt.
2021. jan. 2. 11:46
 7/14 anonim ***** válasza:
19%
Ne hidd el a sok ostobának.. sokan vannak akik csak simán jobban bírják a piát.
2021. jan. 2. 11:52
 8/14 anonim ***** válasza:
Hát nézd, én nagyon ritkán szoktam inni, akkor is keveset. Pl. max. egy sört, de azt is meg szoktam érezni. Mondjuk én sovány vagyok, valószínűleg egy teltebb ember másképpen reagál. De pl. egy felest is megérzek. A 3. vagyok.
2021. jan. 2. 11:52
 9/14 anonim ***** válasza:
77%
Ez massziv alkoholizmus
2021. jan. 2. 11:55
 10/14 anonim ***** válasza:
50%

Mi is szoktunk inni időnként. Mondjuk 1-2 üveg sört vagy 2-3 pohár bort.

De nem 2,5 ÜVEG bort. Uramisten, ez rengeteg - még alkalmanként is.

2021. jan. 2. 12:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!