Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy lehet hogy ennyire bírja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet hogy ennyire bírja az italt?

Figyelt kérdés

Szerintetek ha a pasi egy nap megiszik két és fél üveg bort az mi?

Alkoholista?Plusz hogy lehet hogy csak minimálisan látszik rajta?

Igazából arra lennék kíváncsi létezik-e ilyen,vagy borítékolható hogy

rendszeres alkoholfogyasztó.Amikor velem van eddig ennyire nem vettem észre de szinte mindig vezet.Pesten dolgozik nincs mindig itthon.

2021. jan. 2. 11:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én nem nagyon iszok, de 60 kilós nő létemre szerintem én is meg tudék inni 2 üveg bort 24 óra alatt, anélkül, hogy durván látszana.

A páromon én is elképedek vendégségben. Simán megiszik 6(!!!) felest is, és nem látszik rajta. Tudom róla, hogy nem alkoholista, kicsit nagyobb darab, meg jobban is bírja.

Az alkoholizmus meg valóban az, amikor nem is a mennyiség számít, hanem a rendszeresség.

2021. jan. 2. 12:05
 12/14 anonim ***** válasza:
Gyengék és hitványak vagytok :D
2021. jan. 2. 12:05
 13/14 anonim ***** válasza:

Én nőként rengeteg töményet megtudok inni mikor elmegyünk barátokkal inni vagy koncertre. Nem tudom miért, sosem csináltam ezt napi szinten, de 6-8 feles után szoktam csak "megérezni" picit az italt. És 120 kiló sem vagyok :D

Ettől függetlenül havonta 2-3 alkalommal szoktunk csak eljárkálni barátokkal, a mindennapos ivás zavarna. Akkor is, ha nem látszana meg rajta.

2021. jan. 4. 09:35
 14/14 anonim ***** válasza:

A bor nagyon sok (nekem), de 4-5 felest én is simán megiszok úgy nőként, hogy nem látszik rajtam semmi. :) A férjem sörből ihat meg bármennyit, mintha vizet inna... Mégsem igényünk ez mindennap, sőt.

Szerintem is a rendszerességgel van baj, nem a mennyiséggel.

2021. jan. 9. 11:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!