Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Más hogy birja ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más hogy birja ezt?

Figyelt kérdés

Képtelen vagyok megfelelni a férjemnek! Akárhogy igyekszem, nem megy. Sajnos betegesen rend- es tisztasagmániás, egy seprenyőn egy csepp szennyeződés nem lehet, mindent el kell súrolni olyanra, mintha új lenne. Rendet tartani jelenleg lehetetlenség, mert sok butorra várunk még, (keves a szekrény) emiatt pedig allandóan veszekszik velem, hogy pakoljam el a holmim, de nincs hova, és erre a válaszra, altalában robban! Minden nap frisset főzök, de ha kész a kaja, néha vissza kell ülnöm még dolgozni, de van, hogy csak hulla faradtan lepihenek, olyankor ki van borulva, hogy hogy néz ki a konyha. .Egyre fárattabb vagyok, pedig itthonról dolgozom, sajnos sokszor 10 orákat is. Előléptettek a munkahelyemen, és most még több a munka. Gyerek nincs, de szeretne. Viszont, az ő igényei mellett, nem hiszem, hogy beleférne egy gyerek még pluszban. Tényleg mindent megteszek, de egyszerüen nem vagyok elég. Elhagyni nem merem, mert már 35 éves vagyok, szóval lefőtt a kávé, ahogy mondani szokás. (és vékony sem vagyok :( - és az itteni véleményeket alapul véve, nekem már nem terem babér...vagy csak maximum, tényleg nagyon gáz férfi személyében.

Egyszerüen nem vagyok elég, és ez az, amibe igazán kezd meghalni a lelkem...Jelenleg zero colan élek, teljesen rászoktam, máskülönben, nem bírok fent maradni. Ülve elalszom...Más hogy birja ezt? Csomó nő megcsinálja ezeket munka mellett (szerinte) meg én is latok ilyet. 5 -6óra alvás nekem kevés. Másnak, hogy van energiája mindenre?

Nem volt mindig ilyen, és igen, telt voltam akkor is, mikor megismertem, (sőt, több voltam valamivel, mint most)

aug. 15. 08:34
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

10

Bárcsak! Az a durva, hogy alig eszek...mégsem fogyok. 75kg.nál megalt a 168cm.hez, és ennyi. Inni is alig iszom, csak zerocolat/kv.t

aug. 15. 09:34
 12/34 anonim ***** válasza:

12

Hát a 168 centihez 75kg nem vésszes, persze az alakodtól is függ. Az asszony 85kgnál állt meg, mondjuk ő popsis melles típus. Te nem tudom milyen lehetsz.

aug. 15. 09:43
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
Még pár év és teljesen nullára fogja vágni az önbizalmad,az önbecsülésded ez a beteg barom,az allandó szorongástól,stressztől pedig előbb-utóbb majd rákos leszel. Innen menekülni kell ha élni akarsz,ez nem is kérdés. Nem vesztesz semmit,de tényleg semmit mert ő nem szeret téged,csak használ az érdekei szerint és élvezi hogy uralkodhat rajtad.
aug. 15. 09:45
 14/34 anonim ***** válasza:
35%

Tisztasag: kisebb teljesitmenyu egot csavarok be.

A testemmel karpotolom a rendetlenseg es a foztom frissessege miatt. Illetve azt szeretem,amikor konyorognek a hazimunkaert. Nekem az a fontos,hogy a testemert rajong a feleannyi idos baratom nem a foztomert vagy hazimunkamert. Az eletem java csak most kezdodik.

Gyereket sose szulok,nem tedzem tonkre a testsm. Nekem a sport es a testem az elso. En ilyen helyzetbe nem akarok kerulni,mint a kerdezo. Nem kerek privatot

aug. 15. 09:57
 15/34 anonim ***** válasza:
72%

Szerencsére sehogy nem kell bírnom.Inkább egyedül vagyok, mint egy ilyen idiótával.Nem kellene ennyire kapcsolatfüggőnek lenni, mert ez inkább káros mint hasznos.1-2 év múlva totál lefog amortizálni téged, ha sürgősen nem változtatsz magadon.Rajta nem fogsz, mert egyszerűen ilyen a személyisége.Rövid időre lehet megjuhászodna,ha határozottan választásra kényszerítenéd,és a veled való együttélést szeretné,de ez nem lenne tartós.Tehát vagy tűrsz és ezáltal teljesen tönkre mész mellette, vagy lelépsz.Ezt egyedül te tudod eldönteni,hogy neked mennyit ér a saját testi-lelki egészséged.

Egyetlen fasz sem ér annyit, hogy valaki tönkremenjen mellette.

aug. 15. 09:58
 16/34 anonim ***** válasza:
0%
Ez egy férfi!
aug. 15. 10:27
 17/34 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy balfasz.
aug. 15. 10:31
 18/34 A kérdező kommentje:

14

Irigyellek! Az ilyen nőké a jövő. :/

aug. 15. 10:43
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
Van saját lakásod, és tönkreteszed magad egy kritikus hajcsár mellett? Mi ebben a jó neked?
aug. 15. 12:50
 20/34 anonim ***** válasza:
30%
Mintha én írtam volna! Ő van hogy egész nap tv-zik, alszik, este meg megjegyzi mitől vagyok fáradt, mert ugye én nem alszok, sőt éjjel is fel ébreszt mert dugni kell. Évek óta nem megy boltba, postára semmi! Beleszól abba, hogy mikor alszok olvasok, stb. Még netezni sem enged, ha olyanja van. Volt nekem is, hogy 4x főztem egy nap, folyton eszik, ki kell szolgálni mert akkor ön sajnálatba kezd, felhergeli magát és akkor jön a: hozok másik nőt, te lusta vagy, a seggedet nem emeled meg, más nő odaadó nincs szex stb. Nincs is kedvem szexelni, mert közben is leír, hogy a szop'ás egy szar, olyan vagyok mint egy fadarab stb. Bármit csinálok nem elég, nem elég jó, mást akar! Ku'vára unom, meg is mondtam neki, de azt hiszi nekem kellene megváltozni, ő teljesen rendben van! Közben flörtölget, én nem beszélgetek senkivel. Csak osztja a feladatokat,és ellenőriz.
aug. 15. 18:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!