Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más hogy birja ezt?
Képtelen vagyok megfelelni a férjemnek! Akárhogy igyekszem, nem megy. Sajnos betegesen rend- es tisztasagmániás, egy seprenyőn egy csepp szennyeződés nem lehet, mindent el kell súrolni olyanra, mintha új lenne. Rendet tartani jelenleg lehetetlenség, mert sok butorra várunk még, (keves a szekrény) emiatt pedig allandóan veszekszik velem, hogy pakoljam el a holmim, de nincs hova, és erre a válaszra, altalában robban! Minden nap frisset főzök, de ha kész a kaja, néha vissza kell ülnöm még dolgozni, de van, hogy csak hulla faradtan lepihenek, olyankor ki van borulva, hogy hogy néz ki a konyha. .Egyre fárattabb vagyok, pedig itthonról dolgozom, sajnos sokszor 10 orákat is. Előléptettek a munkahelyemen, és most még több a munka. Gyerek nincs, de szeretne. Viszont, az ő igényei mellett, nem hiszem, hogy beleférne egy gyerek még pluszban. Tényleg mindent megteszek, de egyszerüen nem vagyok elég. Elhagyni nem merem, mert már 35 éves vagyok, szóval lefőtt a kávé, ahogy mondani szokás. (és vékony sem vagyok :( - és az itteni véleményeket alapul véve, nekem már nem terem babér...vagy csak maximum, tényleg nagyon gáz férfi személyében.
Egyszerüen nem vagyok elég, és ez az, amibe igazán kezd meghalni a lelkem...Jelenleg zero colan élek, teljesen rászoktam, máskülönben, nem bírok fent maradni. Ülve elalszom...Más hogy birja ezt? Csomó nő megcsinálja ezeket munka mellett (szerinte) meg én is latok ilyet. 5 -6óra alvás nekem kevés. Másnak, hogy van energiája mindenre?
Nem volt mindig ilyen, és igen, telt voltam akkor is, mikor megismertem, (sőt, több voltam valamivel, mint most)
10
Bárcsak! Az a durva, hogy alig eszek...mégsem fogyok. 75kg.nál megalt a 168cm.hez, és ennyi. Inni is alig iszom, csak zerocolat/kv.t
12
Hát a 168 centihez 75kg nem vésszes, persze az alakodtól is függ. Az asszony 85kgnál állt meg, mondjuk ő popsis melles típus. Te nem tudom milyen lehetsz.
Tisztasag: kisebb teljesitmenyu egot csavarok be.
A testemmel karpotolom a rendetlenseg es a foztom frissessege miatt. Illetve azt szeretem,amikor konyorognek a hazimunkaert. Nekem az a fontos,hogy a testemert rajong a feleannyi idos baratom nem a foztomert vagy hazimunkamert. Az eletem java csak most kezdodik.
Gyereket sose szulok,nem tedzem tonkre a testsm. Nekem a sport es a testem az elso. En ilyen helyzetbe nem akarok kerulni,mint a kerdezo. Nem kerek privatot
Szerencsére sehogy nem kell bírnom.Inkább egyedül vagyok, mint egy ilyen idiótával.Nem kellene ennyire kapcsolatfüggőnek lenni, mert ez inkább káros mint hasznos.1-2 év múlva totál lefog amortizálni téged, ha sürgősen nem változtatsz magadon.Rajta nem fogsz, mert egyszerűen ilyen a személyisége.Rövid időre lehet megjuhászodna,ha határozottan választásra kényszerítenéd,és a veled való együttélést szeretné,de ez nem lenne tartós.Tehát vagy tűrsz és ezáltal teljesen tönkre mész mellette, vagy lelépsz.Ezt egyedül te tudod eldönteni,hogy neked mennyit ér a saját testi-lelki egészséged.
Egyetlen fasz sem ér annyit, hogy valaki tönkremenjen mellette.
14
Irigyellek! Az ilyen nőké a jövő. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!