Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Más hogy birja ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más hogy birja ezt?

Figyelt kérdés

Képtelen vagyok megfelelni a férjemnek! Akárhogy igyekszem, nem megy. Sajnos betegesen rend- es tisztasagmániás, egy seprenyőn egy csepp szennyeződés nem lehet, mindent el kell súrolni olyanra, mintha új lenne. Rendet tartani jelenleg lehetetlenség, mert sok butorra várunk még, (keves a szekrény) emiatt pedig allandóan veszekszik velem, hogy pakoljam el a holmim, de nincs hova, és erre a válaszra, altalában robban! Minden nap frisset főzök, de ha kész a kaja, néha vissza kell ülnöm még dolgozni, de van, hogy csak hulla faradtan lepihenek, olyankor ki van borulva, hogy hogy néz ki a konyha. .Egyre fárattabb vagyok, pedig itthonról dolgozom, sajnos sokszor 10 orákat is. Előléptettek a munkahelyemen, és most még több a munka. Gyerek nincs, de szeretne. Viszont, az ő igényei mellett, nem hiszem, hogy beleférne egy gyerek még pluszban. Tényleg mindent megteszek, de egyszerüen nem vagyok elég. Elhagyni nem merem, mert már 35 éves vagyok, szóval lefőtt a kávé, ahogy mondani szokás. (és vékony sem vagyok :( - és az itteni véleményeket alapul véve, nekem már nem terem babér...vagy csak maximum, tényleg nagyon gáz férfi személyében.

Egyszerüen nem vagyok elég, és ez az, amibe igazán kezd meghalni a lelkem...Jelenleg zero colan élek, teljesen rászoktam, máskülönben, nem bírok fent maradni. Ülve elalszom...Más hogy birja ezt? Csomó nő megcsinálja ezeket munka mellett (szerinte) meg én is latok ilyet. 5 -6óra alvás nekem kevés. Másnak, hogy van energiája mindenre?

Nem volt mindig ilyen, és igen, telt voltam akkor is, mikor megismertem, (sőt, több voltam valamivel, mint most)

aug. 15. 08:34
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
89%

"Elhagyni nem merem, mert már 35 éves vagyok, szóval lefőtt a kávé, ahogy mondani szokás. (és vékony sem vagyok"

Pont ezzel van a baj! Semmi önbecsülésed nincs! Sqját magadat lenézed, és hagyof, hogy kihasználjon és átgázoljon rajtad a férjed! Ennek akarnál te gyereket szülni? Nem vagytok egyenlő felek, és terrorban vagy tartva! Ha jönne egy gyerek szerinted mi lenne?

Aludna ülve ilyen hajcsár f@szkalap melett az akinek 6 anyja van! A külsődön tudsz változtatni, és az életeden is!

aug. 15. 08:38
 2/34 anonim ***** válasza:
59%

*saját

*hagyod

Bocsi elírtam telón

aug. 15. 08:40
 3/34 anonim ***** válasza:
79%

Anyagilag hogy állsz?

Mennyire stabil a munkád?

Én ezeket megfontolva döntenék. Bár ha kell és lehet, akár a szüleimhez is visszamennék...

Abban valószínűleg igazad van, hogy nem túl jók a pártalálási esélyeid - nem csak a saját adottságaid (kor, súly/kinézet) okán. Tényleg sok a gáz férfi, a jók vagy jobbak foglaltak. És ez marha szomorú meg fájó tud lenni, kevesen vágynak szinglin megöregedni... DE! ennél a durva cselédsorsnál még az is jobb.

aug. 15. 08:45
 4/34 A kérdező kommentje:

3

Azzal az egyel nincs gondom. Lakásom is van, még házassag előtt vettem.

aug. 15. 09:01
 5/34 anonim ***** válasza:
81%

Ó, hát akkor én ezt elengedném. És a későbbiekben sem annyira törekednék együttélős kapcsolatra. Csak valami lazára, mingliségre.

Ha valamikor lesz rá egy kis időd és energiád, olvasgass Angela Murinai írásokat. Akár csak a fb posztjaiból párat. De ha van kapacitásod, a 10 okom a haragra és az Anya szív c. könyvei nagy szemfelnyitók!

aug. 15. 09:05
 6/34 anonim ***** válasza:
90%
Gyereket semmiképp ne vállalj, nem neki való. És simán elhagyhatod. Hülyeség ez, hogy lefőtt a kv, meg duci vagy. Le is fogyhatsz, ha nem vagy elégedett magaddal. Van még sok férfi a világon, akinek tetszenél, aztán gyerekkel se nyaggat. Hiszen ha tőle se akarsz, akkor nem mindegy??? Se így se úgy nem lesz.
aug. 15. 09:07
 7/34 anonim ***** válasza:
83%

Ja és ebbe így gyereket semmiképp! Bele is rokkannál.

De amúgy is gondold meg jól... Ebben az országba és ebben a világban neki nem lesz jó, egyre inkább nem, neked pedig komoly problémákat okozhat a munkaerőpiacon.

aug. 15. 09:08
 8/34 anonim ***** válasza:
58%
*országbaN
aug. 15. 09:09
 9/34 anonim ***** válasza:
90%

Elköltözhetsz a saját lakásodba, hogy pihenj és hogy nyugodtan át tudd gondolni a helyzetet. Elmondanám neki nyíltan, hogy mi bánt, hogy nem jó cselédnek lenni.

Ha szeret átgondolja és változtat valamin, bejárónőt hamarabb talál mint feleséget.

Én 31 évesen 1 gyerekkel eljöttem Berlinből a férjemtől. Én is mindennap 4 félét főztem, átlátszó edényekbe rakosgattam, ez volt a mániája. Nem bántam meg. Igaz annyi pénzem mint mellette volt nincs, de szabadabb boldogabb vagyok.

aug. 15. 09:20
 10/34 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez vigasztal más sem bírja sehogy az állandó megfelelési kényszert. Mivel jelenleg te most abban vagy, folyamatosan egy nagyon speciális dolognak kell megfelelned, ami számodra nem komfortos, sőt, kifejezetten bántó. Emiatt folyamatos fizikai és érzelmi kimerülésben is vagy (ezt jelenti a fáradtság). Feltöltődni nem tudsz, mert a szorongás behálóz, az egész életed eköré épül.

Gyereket erre semmiképpen ne vállalj, a gyerek semmilyen szinten nem steril, ez a partneredet gyakorlatilag teljesen ki fogja idegelni, amit rajtad vezet majd le. Emellett a gyerek meg is érzi, ha a szülei ilyen abuzív/rossz viszonyban vannak, ezzel gyakorlatilag megmérgeznétek őt.

Muszáj vele megbeszélned, hogy neked ez nem megy. Egyrészt nem normális, hogy egy teljes idős munka mellett te még a háztartást is egyedül vidd, segítsen be. Emellett adjon is le az igényeiből, a háztartás egy külön teljes idős munka. Jelenleg úgy néz ki, hogy te a kétszeresét látod el mindennek, gyakorlatilag a fizetetlen rabszolgája vagy otthon, ráadásul még az ő sztenderjeinek kell megfelelned. Ha nem érdekli, akkor meg hagyd el.

Bocsánat, de mi a fenének zárod magadat egy rossz, kiszolgáltatott helyzetbe? Van fizetésed, lakjál külön és akkor ugyanúgy takaríthatsz, de csak annyit amennyire kedved van. Az hogy 35 éves vagy, azt jelenti, hogy felnőtt ember vagy, nem azt hogy öreg. Nehogymár úgy éljél, hogy más mondja meg mit csinálsz. Amúgy meg 35 évesen simán találsz partnert, ráadásul olyat, aki nem bántalmaz téged verbálisan, mint a mostani párod, az is lehet, hogy még valóban azt kapnád meg a kapcsolattól, amit szeretnél; harmonikus családi életet és gyereket. Ezt ugyanis a mostani párod nem tudja biztosítani.

Ha egyedül nem megy, akkor menj el egy pszichológushoz, kezdj el dolgozni az önértékeléseden, a társfüggőségeden, és azon hogy miért helyezed magadat ilyen alávetett helyzetbe. Hidd el, hogy sokkal, de sokkal jobbat érdemelsz!

aug. 15. 09:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!