Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Párján kivül az embernek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párján kivül az embernek miért van szüksége barátokra?

Figyelt kérdés

Mindig mással akarják megbeszélni amit a párjukkal nem mernek..

Én azt hittem hogy a párja az embernek egyben a barátja is,de lehet ufóként gondolkodok akkor.

aug. 13. 07:26
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
58%
Uramisten! Kérdező, én itt már nem azon vagyok meglepődve, hogy miért hiszed, amit, hanem azon, hogy téged bárki elvisel. :D Ezt a mérhetetlen negatív, keserűséget baszki. És mi alapján okoskodtad ki, hogy a jófej embereknek max. 3 barátja van? És ha 4 akkor az szar ember? Ez mekkora bullshit. :D
aug. 13. 22:05
 32/34 anonim ***** válasza:
45%

Nem tudom, ezt mindenki maga érzi. Nekem nincs szükségem barátokra, nem érdekelnek. Van jobb dolgom is, mint más emberekkel foglalkozni akik úgyis csak addig vannak ott, amíg nekik jó, aztán elhagynak. Akiket igazi barátoknak hittem évekig, még a középiskolából, de később nagy csalódást okoztak. Így már nem érdekel az egész, nem hiszek az őszinte barátságban, nem engedek már senkit közel magamhoz.

A férjem a szerelmem és a barátom is, + ott a családom , a kiskutyánk, a hobbijaim és kész. Megtanultam, hogy másra nem számíthatok.

aug. 14. 21:05
 33/34 anonim ***** válasza:
39%

Mikor családom volt én is így hittem, ahogy a 32 -es.

Aztán már nincs családom, mindkét kutyus elhunyt, magányosan pedig a hobbimhoz sincs kedvem. és hiába engednék bárkit is, ha ma mindenki magával foglalkozik.

Nagyon bánom, hogy sok mindent beáldoztam a család oltárán, hálátlanabb nincs a közvetlen családnál.Nemcsak nálam, közvetlen környezetben is ezt látom.

aug. 15. 04:47
 34/34 anonim ***** válasza:
48%

33. Túlságosan függsz más emberektől. Nem túl egészséges. Én a férjem előtt is inkább a hobbijaimmal szerettem foglalkozni egyedül, minthogy más emberekkel csacsogjak. A családom társasága is kicsit sok egy idő után, egyszerűen lefáraszt a sok beszéd, a nyűzsgés. Szóval régebben sokat voltam egyedül, és azzal sem volt aemmi bajom. Bár egy társ hiányzott, viszont mellette is nagy szükségem van énidőre.

32 voltam.

aug. 15. 18:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!