Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párján kivül az embernek miért van szüksége barátokra?
Mindig mással akarják megbeszélni amit a párjukkal nem mernek..
Én azt hittem hogy a párja az embernek egyben a barátja is,de lehet ufóként gondolkodok akkor.
ma 07:29
Csak mert rengeteg csaj ir ki itt kérdést hogy barátokra vágyik,miközben párkapcsolatban él..
Hűha, itt problémák vannak 😃
Segítek akkor. Nem hinni kell, hanem tudd meg: az embernek a párja a legjobb barátja is egyben! Ennyi. Ez így van.
Vagy ha nincs így, akkor el kell gondolkodni, hogy neked nem párod van, hanem esetleg csak egy dugópajtid? Lakótársad?
Tehát olyan nincs, hogy a pároddal nem mersz megbeszélni valamit. Ez nem opció egy komoly párkapcsolatban.
pl itt van ez a kérdés: https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__magany-egyedullet__1..
A kérdező párkapcsolatban él,mégis barátot keres,nem értem.
Ufókénkt gondolkodsz, igen :D
Ez a "párom a barátom" duma nettó fszság. Attól, hogy bizonyos attribótumai egy barátságnak megvannak egy kapcsolatban is, attól az még nem barátság. Ez két teljesen külön fogalom, nem véletlenül használuk rá más szót. A párom = a párom. Barátok nélkül meg beszűkülsz, antiszociálissá válsz, a mentális egészség fenntartása érdekében fontos, hogy legyenek barátaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!