Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párján kivül az embernek miért van szüksége barátokra?
Mindig mással akarják megbeszélni amit a párjukkal nem mernek..
Én azt hittem hogy a párja az embernek egyben a barátja is,de lehet ufóként gondolkodok akkor.
Na, álljunk meg egy picit!
Miért ne lennének az embernek barátai? Tegyük fel, hogy életed szerelmét 29 évesen ismered meg… akkor addig malmozz otthon egyedül? Vagy dobd el az értékes kapcsolataidat azért hogy vagy együtt maradtok vagy nem?
Ez pöppet nonszensz. Meg vannak csajos progik, ahová lány barátaimmal szeretek elmenni. Ettől még persze fontos, hogy az ember a párjával is őszintén meg tudja beszélni a dolgokat, de én kifejezetten utálom, hogyha hozzám akar nőni valaki. Mert az életemnek része, fontos személy, de nem róla szól az életem. És ez fontos különbség! Kellenek hobbik, barátok, családi programok is. Ezeknek a harmonikus megélèse a jó.
Miert lettem lepontozva ? 17-es vagyok.
Azt irtam, az egyik legjobb baratom (van rajta kivul mas baratom is). Sikerult a szovegertes :D
Tudjátok kinek/kiknek van sok barátja? Hülyéknek, akik megjátszák magukat. A jópofizósoknak, a bohócoknak! Akiket nem lehet irigyelni, mert szánalmas az életük. Na ezeket rajongják körbe mindig szinte mindenki.
Figyeljetek mondok nektek valamit, egy dolgot jegyezzetek meg az életben: az akinek több, mint 3 igaz barátja van, az VALAMIT NAGYON ELCSESZETT AZ ÉLETÉBEN! Amint nekem elkezdett menni a szekér, mindenki elpártolt...addig voltak a barátaim, amíg lehetett röhögni az életemen.
"addig voltak a barátaim, amíg lehetett röhögni az életemen"
Ezek nem voltak soha barátok.
A legtöbb barát, illetve annak tartott személy akkor tűnik el,ha párja lesz,mert a szex és a papucskodás mindent felülír.
Ez igaz nőre, igaz férfire. Ha panaszkodni kell,akkor egyből előjönnek ...
Ezért nincs már egy barátom sem, mert papucsként lapítanak a párjuk altestében...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!