Az embernek miért van szüksége barátokra?
Bele van programozva az emberbe, kibe kevésbe másba jobban. Akibe jobban az akárhogy akarja , ha el akarja fojtani a kapcsolat hiányát rosszabbul fogja érezni magát.
Bátyám pl rohadtul barátfüggő, depressziós ha épp nem érzi, hogy számít valakinek,nem tud ellene mit tenni, ha viszont társaságba mehet rohadtul elemében van, bele van programozva. Nekem meg az egész teljesen mindegy, emberekkel teljesen jól tudok kapcsolatot teremteni, hangot megtalálni, önbizalomhiányom sincs, még sincs 1 barátom sem, egyszerűen nem érzem szükségét, sem hiányát, nincs időm, energiám rá, és így vagyok teljesen boldog. Hálát adok hogy belém nincs programozva hogy csak kapcsolatok fenntartásával lehet béke a fejemben:P
én a volt barátaim nélkül jobban boldogulok mint velük, kicsit olyan mintha eddig visszatartottak volna:D
viszont ha az ember talál olyan barátokat akik inkább előrevisznek, mintsem hogy visszafognának akkor érdemes velük barátkozni:)
amúgy én is eléggé magamnak való vagyok...jelenleg 1 barátom van, azzal se töltök vmi sok időt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!