Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Férfiak! Miért van szüksége egy férfinak lány barátokra, mikor egy harmonikus, jó kapcsolatban él?
barátokra kapcsolattol függetlenül szükség van.
Jó esetben ök akkor is mellette lesznek mikor te már nem.
Kedves 4.!
Igen, sajnos kevés az önbizalmam. Örülhetsz, hogy a barátod bizalmas dolgokat nem beszél meg rajtad kívül mással, az enyém mindent, de tényleg mindent elmond a lány barátainak (felfázását, azt, hogy én mivel védekezem stb). Nem értem, miért, mikor "elvileg" én vagyok élete párja...
Na látod, akkor nem azon kellene stresszelni, hogy vannak lány barátai, hanem azon, hogy hogyan lehetne javítani a kapcsolatotok ezen részén. Nem nevezném harmonikus kapcsolatnak azt, ha mással beszél meg intim dolgokat és nem pedig veled. Közöld vele, hogy nem az a baj, hogy lány barátai vannak, hanem az, hogy miket beszél meg velük. Kérd meg arra, hogy ne beszéljen ki mindent rólad, max olyat ami maximálisan rá tartozik és nem rád. (mert pl egy felfázás vagy egyéb nőgyógyászati probléma az egyéni dolgod és még neki sem kellene nagyon beleásnia magát, attól függetlenül, hogy ő életed párja. Persze tudjon róla, de én azért felemelném a hangom ez ügyben, hogy "na azért ácsi én sem mondom el a barátaimnak, hogy a múltkor nem állt fel, mert csak rád és rám tartozik" stb) Ülj le vele és ne követelőzz, és ne a lány barátokon legyen a hangsúly, hanem azon, hogy ne mondja már el mindenkinek, hogy mikor hogy és mit csináltok....
A kedves 4. voltam :)
Átgondolva egyébként, mennyivel jobb ha nem a lányoknak mondja el ezeket a dolgokat, hanem a fiú barátainak? Gondolom azért beszéli meg ezeket a csajokkal, mert a lányok többet tudnak (holmi felfázásokról), mint pl a fiúk és nem is nagyon érdekli az utóbbi nemet szerintem a dolgok ezen része. Lehet csak kicsit tájékozódni akar ilyen ügyekben (védekezés, (hogyan is működik a fogamzásgátló), felfázás) és ezt a fiú barátokkal kötve hiszem, hogy megtudná beszélni. Szóval valahol meg lehet érteni, de ide a bökőt hogy ha neked nincs legalább egy barátnőd, akinek elmondasz mindent rólatok. Biztos vagyok benne, hogy a barátodon kívül neked is van lelki társad, akihez bármikor bármivel fordulhatsz, legyen az anyukád vagy apukád vagy barátnőd vagy tesód vagy bárki.
Szerintem az van, hogy a barátod sok kérdést, nem mert vagy nem akar feltenni neked néhány dologgal kapcsolatban, nem akar lemaradni, ezért máshoz fordul "segítségért" (hogy hogy működnek egyes női dolgok) Ezen próbálj meg javítani...
szinten a kedves 4. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!