Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Férfiak! Miért van szüksége egy férfinak lány barátokra, mikor egy harmonikus, jó kapcsolatban él?
mikor megismerkedtünk,páromnak is voltak "lánybarátai"...aki inkább volt lány mint barát,az repült (az egyik majdnem az ablakon)...lehet lány barátja,de ismerjem énis...
22/L
Ne haragudj, de nem vagy normális. Az ég adta világon nincs abban semmi, ha vannak lány barátai, sőt, teljesen normális. Az én barátom néha még el is megy a haverinái közül egyel kocsmázni, dumálni. Na és? Rajtad kívül már nem is lehet nőnemű humanoid lénnyel szorosabb kapcsolata?
1. A pákapcsolat NEM egyenlő a barátsággal, és te nem tudod a barátokat pótolni, mert a helyzet nagyon nem ugyanaz.
2. Neked nincsenek pasi barátaid. ÉS??? Akkor már rá kell erőszakolnod a magad hülyeségét a párodra? Inkább ez a nem normális, nem az, hogy neki vannak női ismerettségei.
Mint magad is írtad, nincs valami sok önbizalmad (vagy vmi ilyesmi). Inkább ezzel kellene kezdened valamit, de ne próbáld meg a párodat bebörtönözni, kisajátítani mert azt nagyon kevés balek viseli el.
Kedves 4.! :)
Köszi a hozzászólást, teljesen jókat írsz. Azóta próbáltam a párommal beszélni erről, kifejtette, hogy ő ilyen, ezt el kell fogadnom, mindig is a lányok társaságát élvezte jobban. Megígértettem vele, hogy mindig legyenek letisztázva a szerepek, és nem árt, ha én is ismerem a csaj(oka)t. Megpróbálok én is lazábban állni a dologhoz, és közben reménykedem, hogy ő i idomul kicsit.
Kedves utolsó!
Normális vagyok, csak éppen nem vagyunk egyformák, ami neked természetes, nekem nem, és fordítva.
Látod, lehet kompromisszumot kötni. Jó dolog, hogy megemlítetted a barátodnak, hogy mi zavar. tényleg jobb elfogadni egyes helyzeteket, mint harcolni ellenük, mert rosszabbik esetben nem tudsz változtatni rajtuk.
ha azt mondta, hogy ő ilyen el kell fogadni, akkor hajlandóságot kell mutatni, mert biztos ő is van amit elnéz neked. Lehet neked is vannak (sőt nem lehet hanem biztos) olyan dolgaid, ami neki nem tetszik, de ő elfogadja, mert így szeret.
Megkérheted rá akár, hogy vigyen néha magával, amikor a lány barátaival találkozik, így mindenkinek egyértelmű lesz kinek mi a szerepe (főleg a csajok számára, hogy nincs esélyük)Ha jó és harmonikus az a kapcsolat érzékelhető lesz a levegőben az a láthatatlan kötelék ami összeköt titeket, és amit nem kell szemléltetni egy csókkal vagy egy öleléssel amíg társaságban vagytok.Az lebegni fog köztetek és mindenki tudni fogja, hogy te hozzá tartozol és elfogadnak majd. Barátkozz te is picit a lányokkal. Így talán több önbizalmad lesz. bíznod kell a barátodban, hogy nem azért vannak lány barátai, mert csajozni akar, hanem mert jobban megérti magát velük.
by: a kedves 4. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!