Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Párján kivül az embernek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párján kivül az embernek miért van szüksége barátokra?

Figyelt kérdés

Mindig mással akarják megbeszélni amit a párjukkal nem mernek..

Én azt hittem hogy a párja az embernek egyben a barátja is,de lehet ufóként gondolkodok akkor.

aug. 13. 07:26
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
63%
Nekem a párom a legjobb barátom, és ez viszont is így van. Nincs semmi olyan, amit bárki mással előbb osztanánk meg, mint egymással.
aug. 13. 08:15
 12/34 anonim ***** válasza:
18%

2# "Ha nekiállsz panaszkodni egy nőnek, meg megosztani vele az érzelmeidet és a problémáidat, akkor nagy rá az esély, hogy elveszti a vonzalmát irántad"

Na ez az a pont, ahol a barátság fogalma elválik a kapcsolattól. Barátok előtt önmagad lehetsz, egy igaz barát mindig ott lesz, ha szar életszakaszban vagy, ha éppen nem tudsz erőt demonstrálni, csak ki akarod magad beszélni mondjuk, lazulni. De a kapcsolat nem erről szól, ott folyamatosan fent kell tartani a pozíciódat, a vonzalmat, az erős férfi képet. Ha ez akárcsak egy ponton is megtörik, jön más férfi a képbe, aki éppen jobb partinak tűnik. Szóval megintcsak ennyit erről a "párom a barátom" szövegről. Őszinte barátság létezik, őszinte kapcsolat nem. Még ha kifogsz egy megértő, intelligens nőt, aki támogat és elnézi neked hogy önmagad vagy, előbb utóbb ugynígy fog viselkedni, mert ez egy ilyen dinamika a két nem között, ezt nem lehet ésszel felülírni.

aug. 13. 08:19
 13/34 anonim ***** válasza:
65%
A férjem nem csak a társam, a barátom is volt. De voltak barátnőim, neki is voltak barátai, akikkel programjaink voltak.
aug. 13. 08:37
 14/34 A kérdező kommentje:

11-es

"Nincs semmi olyan, amit bárki mással előbb osztanánk meg, mint egymással."

Na pont erről beszélek!

aug. 13. 08:46
 15/34 anonim ***** válasza:
32%
2 a redpill közönséges szélhámosok és csalók gyűjtőhelye, kiemelten idióták például Myron és Fresh (Fresh&Fit) és Donovan Sharpe. Nem kéne itthonra is importálni ezt az amcsi idiotasagot.
aug. 13. 09:13
 16/34 anonim ***** válasza:
65%
Kérdező neked van több éves párkapcsolatod, ahol együtt is éltek évek óta?
aug. 13. 09:43
 17/34 anonim ***** válasza:
27%
Nekem a parom az egyik legjobb baratom is egyben. Nincs olyan dolog, amit nem beszelnek meg vele szivesen, semmi. Mindig mindenben teljesen oszintek vagyunk egymashoz, igy mukodik jol egy kapcsolat.
aug. 13. 10:16
 18/34 A kérdező kommentje:

ma 09:43

Nincsen párkapcsolatom,de ha lenne is akkor nem lenne szükségem barátokra,mert mindent vele beszélnék meg egyértelmüen.

aug. 13. 10:35
 19/34 anonim ***** válasza:
92%
De mellette mi a baj a barátokkal? Én is mindent és bármit megbeszélek a párommal, de ettől függetlenül vannak barátaim (nem sok, 3). Ráadásul sokkal régebb óta ismerem őket, mint a páromat, az egyiküket szó szerint csecsemő korunk óta, mert a szüleink 2 házra laktak egymástól, ráadásul ők is barátok. Elkellett volna dobnom ezt, ha kapcsolatom lesz? Vagy az általános iskola óta tartó másik 2 barátságot? A párkapcsolat és a barátságok teljesen jól megférnek egymás mellett, egy kapcsolat nem arról szól, hogy utána mindig mindent csak együtt és senki más nem létezik. Másfajta kikapcsolódás egy baráti társaság meg a kettesben a párunkkal lenni.
aug. 13. 11:05
 20/34 anonim ***** válasza:
26%

"Mert egy faszival nem lehet csajos dolgokról beszélni, vagy dolgokat művelni. Ahogy egy nővel is ritkán jön össze, hogy szereti a kanmurikat."

Na pl. nekem nem lenne olyan pasim, akivel nem lehet "csajosss" (akármit is jelentsen ez) dolgokról beszélni, meg olyan, aki kanmurizik.

Én azon a véleményen vagyok, hogy kellenek barátok, de a legjobb barátom a párom. Aki nem a legközelebbi ember hozzám, annak nem engedem meg, hogy belém dugjon bármit is.

aug. 13. 11:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!