Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg túl sokat várok a férjemtől?
Még vidéken éltünk addig segített a kertben, fát vágni, stb.
Felköltöztünk Budapestre, mindketten dolgozunk.
Én hétfőtől péntekig 8-16 ig, ő neki változó a beosztása, de 10-23ig dolgozik.
Neki 3 szabadnapja van a héten, nekem a hétvége.
Kérem őt, hogy mikor szabadnapos csak annyit segítsen, hogy amiből eszik tányért tegye el maga után, vagy esetleg szabadidejébe el is moshatja. Pakolja össze maga után a szennyes ruhát és tegye be a szennyestartóba.
De semmit nem segít. Abból áll a szabadnap, hogy felkell, megy a haverokhoz, onnan hazaér 12-13 óra körül, jobb esetben ekkor reggelizik. Utána ledől 5ig még nem megyek. Utána is csak a tv-t nézi, nekem semmit nem segít.
Jogosan esik rosszul vagy tényleg én reagálom túl?
Első férjem akkor 23 volt, ő tanított meg főzni…
Takarított, minden hétvégén port törölgetett, mosott.
Amikor összeköltöztünk, együtt csináltuk.
Én 17 voltam amikor megismertem, azért tanított meg ő főzni.
Na a mostani férjem viszont semmit nem csinál….
Nem szólok neki, nem kérem meg már mert akkor üvölt hogy de ő is bepakol a mosogatógépbe ( havonta 1szer).
Nem tudja mi az a porszívózás, ruhákat leszedni, elhajtogatni, felmosni sem láttam még.
Viszont nincs energiám vitázni, itt a közös gyerek, inkább megcsinálom egyedül.
Viszont ami irtó gáz, hogy a lányunk is lusta.
A játékait nem akarja elpakolni, mást nem szoktam kérni tőle, a nappaliban szanaszét a játékai, pudingos dobozok, csoki papír, ha rajzol akkor minden ceruza, filc a földön plusz 30 db lap . 7 éves…..
csak annyit segítsen, hogy amiből eszik tányért tegye el maga után, vagy esetleg szabadidejébe el is moshatja. Pakolja össze maga után a szennyes ruhát és tegye be a szennyestartóba.
Ez nem segítség, hanem már egy óvodástól elvárható dolgok, hogy a szennyesét meg a szennyes edényét oda tegye, ahová való. Mert amúgy a szaros gatyájából kilép a szőnyegen és ottmarad? Te tényleg hozzámentél egy ilyenhez?
"Tényleg túl sokat várok a férjemtől?"
A kérdés nem jól van feltéve. Inkább azt kellett volna megkérdezni, hogy:
"Ugye nagyon jól teszem, hogy elválok a lusta, haszontalan férjemtől?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!