Szerintetek túl sokat várok a férjemtől azzal, ha
szeretném, ha elvállalna ezt a munkát?
Figyelt kérdés
A férjemnek van egy fia az előző házasságából. Nekünk is van 2 gyerekünk.
Heti 2x ő megy a fiáért iskolába, onnan egyik nap mennek karatéra, másik nap csak úgy együtt vannak, közös programot csinálnak a közös gyerekekkel, bármi.
Most kapott egy új lehetőséget a mostani munkahelyén, ami több pénzzel járni, viszont nem tudna délutánonként a fiáért menni. Emiatt nem akarja elfogadni az állást.
Igen, túl sokat vársz el tőle, szerintem helyesen teszi, ha a fiát helyezi előtérbe.
2015. jan. 31. 14:14
3/23 anonim válasza:
Inkább örülnél neki, hogy a saját gyerekét választja a több pénz helyett
2015. jan. 31. 14:15
4/23 anonim válasza:
Nem minden a pénz...
2015. jan. 31. 14:15
5/23 anonim válasza:
A penz fontosabb, mint a boldogsag? Igen, tul sokat varsz el tole.
2015. jan. 31. 14:16
6/23 anonim válasza:
Elvárni nem helyes. Közösen kell mérlegelni, hogy milyen előnyökkel-hátrányokkal járna, hogyan lehet esetleg megoldani, hogy máskor hasonló mennyiségű értékes időt töltsön a fiával. Az se mindegy, mennyit keres most, mert pl. ha ebből a pénzből nyomorogtok, abból meg szépen kijönnétek, akkor talán megéri az áldozatot, ha így is jó színvonalon éltek, akkor bizony az is lehet, hogy a fia a fontosabb, és akkor ez helyes is így. Szép-szép a magasabb fizu, de azért nekem az is vonzó egy férfiban, ha az "utódgondozásban" is kiveszi a részét...
2015. jan. 31. 14:16
7/23 anonim válasza:
Te mennyit teszel bele a családi kasszába?
Jó, beletettél 2 gyereket, de az érdemi részére lennék kíváncsi.
2015. jan. 31. 14:17
8/23 anonim válasza:
Szerintem is jól teszi, teljesen normális, hogy a fiával is akar lenni. Neked a pénz, neki meg a fia fontosabb.
2015. jan. 31. 14:17
9/23 A kérdező kommentje:
Átlagosan élünk. Alapdolgok megvannak, de luxusra nem jut.
Néha elmehetnénk nyaralni, többet tudnánk félretenni.
Hétvégén is itt lehetne a kisfiú természetesen, nem tiltom tőle!
Én még gyed-en vagyok, de ha visszamegyek annyit fogok keresni kb, mint most a férjem.
2015. jan. 31. 14:22
10/23 anonim válasza:
Hát, szerintem ha visszamész majd dolgozni, és akkor kétszerennyi bevételetek lesz, miközben így is kijöttök egész jól, akkor kár ezért belekényszeríteni a férjed. Hiszen akkor úgyis tudtok majd lazítani a nadrágszíjon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!