Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Közös telek anyòssal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közös telek anyòssal?

Figyelt kérdés
Pârom 41 êves êdesanyjâval lakik.Bâr itt milliônyi kêrdêst âtolvastam,mêgis megkêrdezem,hogy ha ùgy költöznêk oda,hogy elszeparâljaa telket tőle,ês odaêpìtkezne.Ez lenne a tervünk.Mennyire êlhető ez îgy.

#telek #Êlhető
2024. máj. 18. 13:46
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
50%
Ja meg ha itt vannak folyamatosan elhúzzák a függönyöket, a reluxát is mint maguknál, mi félig lehúzva szeretjük a függönyök pedig szúrt fényt adnak, nekünk így jó, de ők akkor is felhúzzák mindig. Nem tragédia, de mindenki rendezkedjen otthon szerintem. Én sem akarom átalakítani az ő dolgaikat.
2024. máj. 18. 16:09
 12/49 A kérdező kommentje:
Èrtem.Pâromnak van egy 9 èves kisfia is.Mondjuk elgondolkodtam,hogy mennyi nő vâllalnâ be ezt mârmint ,az anyôssal valò együttêlêst.Mâs kèrdèseket is elolvastam ennek kapcsàn,ês 10ből max 1.
2024. máj. 18. 16:42
 13/49 anonim ***** válasza:
78%

Alapvetően egyáltalán nem ajánlom. De volt nekem is olyan anyósjelölt, aki nagyon korrekt volt és normális. Sose dumált bele az életünkbe és mindig figyelmes volt velem is. Bár nem laktam a szomszédjában, így persze nem ugyan az a helyzet.

Biztos vannak olyanok is akikkel lehet együtt élni és ismerik a határokat, csak elég ritka az ilyen.

2024. máj. 18. 18:29
 14/49 anonim ***** válasza:
45%

Mi is így építkeztünk, teljesen élhető. Mindezt úgy mondom, hogy Bem túl jó a kapcsolatom anyóssal. Alapjáraton el vagyunk, de eléggé “megmondom” típus, és van egy sajátos stílusa is, voltak is emiatt konfliktusok. De mégiscsak külön háztartás, és egyáltalán nem mászkál át, nem a nyakunkra járós típus.

És azért előnyei is vannak, pl. gyerekvigyázás, állatetetés ha el utazunk stb.

Szóval nem mondanám, hogy az ördögtől való ötlet, inkább annak függvénye ti hogy egyeznétek ki.

2024. máj. 18. 18:47
 15/49 anonim ***** válasza:
61%
Soha! Nem jó, ha bármely szülő át tud menni papucsban 😬
2024. máj. 18. 19:11
 16/49 anonim ***** válasza:
76%
Nem nem soha.
2024. máj. 18. 23:14
 17/49 A kérdező kommentje:
30 as nők nem nagyon vâlogathatnak.Vagy van gyereke a fèrfinak,vagy ha se kutyâja se macskàja,akkor defektes.Le lehet papirozni a hâzat,a telek egy màs têszta,mert anyòs hâza is rajta âll.
2024. máj. 19. 10:54
 18/49 A kérdező kommentje:
Az egyik hâzat a fia örökli,a mâsikat amibe èn is tennèk bele pènzt,a kettönkê lenne.Megint mâs kèrdès,hogy az apja rèszèt a gyereke örökli,ês ha lenne közös gyerekünk az egyik fele az ő gyerekèè,a màsik a közös gyerekè lenne.Nemtudom van-e gyereked,vagy nemis akarsz,hogy ìgy nyilatkozol,màs gyerekèről,de lattunk mâr szâmtalan pêldàt az ellenkezőjêre.Èn pl kedvelem a gyerekèt.
2024. máj. 19. 10:57
 19/49 A kérdező kommentje:
Rengeteg mozaikcsalàd lêtezik.
2024. máj. 19. 10:59
 20/49 anonim ***** válasza:
12%

20#21

Nincs gyerekem, 31 évesen találtam meg eletem párjá. (Ő 33 volt akkor)

Gyerekem ugyan nincs, viszont, voltam gyerekes pasival! Nem vagyok hajlandó olyan ferfival egyutt lenni, akinek az erőforrásai, (idő, pénz energia) egy idegen nő kölykére is mennek! Az az.idő, pénz, energia, a TE/TI közös gyereketek elől vesz majd el! De hajrá! ....Mindenki úfy b*ssza el az életét ahogyan akarja.

Amibe teszel pénzt,.az legyen leírva!!! Ezt mindenképp javaslom!

Defektje és egyetlen hibája egyedül az idióta anyja. De szerencsere sikerult elernem, hogy megszakitsa vele a kapcsolatot. Ez volt az egyetlen hibája. De ha minden jól megy vegre döglik az a mocsadék nő!

2024. máj. 19. 11:03
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!