Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közös telek anyòssal?
Alapvetően egyáltalán nem ajánlom. De volt nekem is olyan anyósjelölt, aki nagyon korrekt volt és normális. Sose dumált bele az életünkbe és mindig figyelmes volt velem is. Bár nem laktam a szomszédjában, így persze nem ugyan az a helyzet.
Biztos vannak olyanok is akikkel lehet együtt élni és ismerik a határokat, csak elég ritka az ilyen.
Mi is így építkeztünk, teljesen élhető. Mindezt úgy mondom, hogy Bem túl jó a kapcsolatom anyóssal. Alapjáraton el vagyunk, de eléggé “megmondom” típus, és van egy sajátos stílusa is, voltak is emiatt konfliktusok. De mégiscsak külön háztartás, és egyáltalán nem mászkál át, nem a nyakunkra járós típus.
És azért előnyei is vannak, pl. gyerekvigyázás, állatetetés ha el utazunk stb.
Szóval nem mondanám, hogy az ördögtől való ötlet, inkább annak függvénye ti hogy egyeznétek ki.
20#21
Nincs gyerekem, 31 évesen találtam meg eletem párjá. (Ő 33 volt akkor)
Gyerekem ugyan nincs, viszont, voltam gyerekes pasival! Nem vagyok hajlandó olyan ferfival egyutt lenni, akinek az erőforrásai, (idő, pénz energia) egy idegen nő kölykére is mennek! Az az.idő, pénz, energia, a TE/TI közös gyereketek elől vesz majd el! De hajrá! ....Mindenki úfy b*ssza el az életét ahogyan akarja.
Amibe teszel pénzt,.az legyen leírva!!! Ezt mindenképp javaslom!
Defektje és egyetlen hibája egyedül az idióta anyja. De szerencsere sikerult elernem, hogy megszakitsa vele a kapcsolatot. Ez volt az egyetlen hibája. De ha minden jól megy vegre döglik az a mocsadék nő!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!