Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közös telek anyòssal?
Én belementem pont így, az anyós telkére építkeztünk. Jó a viszony igazából, de ma már nem tenném.
Okok: napi többször megjelenik random, mert eszébe jut valami, hogy elmondja vagy megkérdezze. Ezért nem mászkálok meztelenül vagy bugyiban pl, ha nincs elpakolva mosogatva és én leülök kicsit filmezni vagy bármi, eszembe jut, hogy na, mit fog gondolni ha most belép, hogy itt henyélek (nem szól, de akkor is, nála tip-top minden mindig) volt már, hogy szex közben hallottuk, hogy nyílik az ajtó, mi meg a nappaliban a toltuk a kanapén, kapkodva öltöztünk mielőtt odaér... Egyszerűen nem érzem ezt az otthonomnak, állandóan bennem van, hogy minden úgy kell legyen, hogy ne legyen kínos ha épp betoppan
5-ös pont ezért nem laknék az anyósom szomszédságában.
Hihetetlenül tisztaságmániás a férjem szülei. Amikor átjönnek hozzánk vendégségbe mindíg találnak valamit, hogy miért nem ide vagy oda pakolunk ezt vagy azt, vagy épp az ablakpárkány miért poros.
Mi nem vagyunk tisztaságmániásak, van hogy ha nagy főzésben vagyok, és fáradt vagyok csak másnap reggel mosogatok el, mert nekem épp így kényelmes, és nincs kedvem azonnal, de nem is kell. Nem tudnék abban élni, hogy mindíg elkell pakolnom, mert bármikor ájöhetnek. Szeretek az én szokásaim szerint élni a saját házunkban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!