Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Már nem tudom,hogyan hathatnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem tudom,hogyan hathatnék rá, de az agyamra megy,és nem fogom már sokáig bírni,hogy ne kezdjek el vele veszekedni,mit tegyek? Soha semmit nem rak el a helyére maga után,hanem előhagyja mint a gyerek..Borzasztóan idegesít.

Figyelt kérdés
Kértem tőle szépen, de van amikor elfogy a türelmem,és elegem lesz belőle,hogy állandóan nekem kell egy felnőtt ember után pakolásznom. Ha evéshez is előkap valamit a hűtőből, akkor az ott is marad az asztalon..Ha mondom,hogy tegye el a hűtőbe a levest, vagy bármi ételt,amiből evett, azt is kint felejti. Ha mondom neki,hogy vigye le az állatoknak ezt meg azt,azt is elfelejti,és hagyja,hogy az ajtóban vagy bárhol ott díszelegjen. Miért csinálja ezt? Nem érdekli,vagy ennyire csekély értelmű? AZ nem lehet,hogy valaki mindenre cseszik rá..ez az ő háza is,ennyire nem fontos neki az, hogy eltegye a dolgokat,hanem van egy hülye, aki megcsinálja helyette? Mert ez már nem figyelmetlenség..
febr. 13. 16:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
90%
Igen, ott vagy te és megcsinálod még akkor is ha négykézláb mászol. Direkt csinálja és megteheti elvégre még nem rúgtad ki.
febr. 13. 16:34
 2/14 A kérdező kommentje:
Az anyja szerint születése óta ilyen..más részről meg örüljek,hogy nem pakolászik mert így oda pakolok ahova akarok,és legközelebb tudom honnan kell elővennem. Jó kis vigasz..
febr. 13. 16:42
 3/14 anonim ***** válasza:
69%
Ne csináld meg, ha kell napokig maradjon ott.
febr. 13. 17:05
 4/14 anonim ***** válasza:
48%
Lehet ADHD-s. Ki kéne vizsgáltatni.
febr. 13. 17:05
 5/14 anonim ***** válasza:
37%
Sehogy. Tiszteld az emberek szabad akaratát.
febr. 13. 17:09
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Amikor én ilyeneken lovagoltam az mindíg a kapcsolat végét jelentette...
febr. 13. 17:20
 7/14 Senior Séf ***** válasza:
100%
Hagyd ott a csetresét, ahol ő hagyta. Ha egy idő után nem jut neki tiszta tányér, így járt.
febr. 13. 17:24
 8/14 Laylah ***** válasza:
100%
4., én ADHD-s vagyok, valóban szanaszét vannak a cuccaim, de egyedül élek jelenleg. Ugyanakkor, ha megkérnek valamire, akkor az a prio lista tetejére kerül és addig csinálom meg, amíg el nem felejtem. Néha elfelejtem így is, de a kulcsszó a néha. Ez simán nemtörődömség, szándékosan azt a látszatot kelti, hogy még ennyit sem tud megcsinálni, így legközelebb nem kérnek majd tőle inkább semmit (weaponized incompetence).
febr. 13. 17:54
 9/14 anonim ***** válasza:
0%

Az ember olyan állat, hogy saját territóriumra van szüksége.

Különben neurotikus lesz.

Ennyi a megfejtés.

A saját territóriumodon te vagy az úr, de az övén ő.

febr. 13. 18:07
 10/14 anonim ***** válasza:
55%
Ne csináld meg helyette. Ha nem teszi el, holnap is a kint felejtett levesből egyen, hiszen biztos nincs annak baja. Nem jól mosta el a poharat? Nem baj, biztos jó az is, majd ő abból iszik. Nincs tiszta ruhája, mert nem mos magára/nem teszi a szennyesbe a ruháit? Akkor nem lesz. Nagyon hamar megtanulja a rendet, ha meg nem, akkor nehéz vissza anyucihoz, aki még a fenekét is kitörli.
febr. 13. 21:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!