Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Már nem tudom,hogyan hathatnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem tudom,hogyan hathatnék rá, de az agyamra megy,és nem fogom már sokáig bírni,hogy ne kezdjek el vele veszekedni,mit tegyek? Soha semmit nem rak el a helyére maga után,hanem előhagyja mint a gyerek..Borzasztóan idegesít.

Figyelt kérdés
Kértem tőle szépen, de van amikor elfogy a türelmem,és elegem lesz belőle,hogy állandóan nekem kell egy felnőtt ember után pakolásznom. Ha evéshez is előkap valamit a hűtőből, akkor az ott is marad az asztalon..Ha mondom,hogy tegye el a hűtőbe a levest, vagy bármi ételt,amiből evett, azt is kint felejti. Ha mondom neki,hogy vigye le az állatoknak ezt meg azt,azt is elfelejti,és hagyja,hogy az ajtóban vagy bárhol ott díszelegjen. Miért csinálja ezt? Nem érdekli,vagy ennyire csekély értelmű? AZ nem lehet,hogy valaki mindenre cseszik rá..ez az ő háza is,ennyire nem fontos neki az, hogy eltegye a dolgokat,hanem van egy hülye, aki megcsinálja helyette? Mert ez már nem figyelmetlenség..
febr. 13. 16:30
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy ahogy észrevettem,ő pont az a típus,hogy akkor szakadjál meg, akkor sem fogom megcsinálni,inkább megyek vissza anyucihoz. Viszont,ha így tesz,akkor én is pontosan tudom,hogy mit kell tennem. Kirúgom a fenébe.
febr. 13. 21:48
 12/15 anonim ***** válasza:
51%

11

Hadd menjen, vissza ne tartsd! :D

febr. 13. 22:05
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Inkább örülnél, hogy eltartja a phaszodat... Ugyebár.
febr. 14. 23:21
 14/15 anonim ***** válasza:

"akkor szakadjál meg, akkor sem fogom megcsinálni,inkább megyek vissza anyucihoz"

Ugye látod, hogy itt semmi szeretet és tisztelet nincs?

febr. 15. 12:45
 15/15 anonim ***** válasza:

"állandóan nekem kell egy felnőtt ember után pakolásznom"

Nem kell.

Egyáltalán együtt élnetek se kéne, ha nem megy.

tegnap 21:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!