Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsit fura a helyzet,de megpróbálom elmagyarázni.Ti mit gondoltok erről,szerintetek ő látja elég furcsán ezt a helyzetet, vagy én?
Miért gondolod, hogy két ember együttélése arról kell szóljon, hogy mindkettő lemond a saját hobbijáról/életmódjáról/bármijéről azért, hogy a másik hobbiját/életmódját/bármijét helyezze előtérbe? Miért érzed magad hátrányban attól, hogy ő koncerten van, Te meg 'csinálod itthon a dolgod addig'. Mert ha ez tényleg munka, amit közben csinálsz: hát erre se kényszerít senki, de ha meg szórakozás( hobbi, barátnő, stb.) akkor meg pláne mi vele a gond?
Miért nem az a célod, hogy Ti ketten önálló szuverén felnőtt emberként érezzétek jól magatokat együtt az idő jelentős részében, és élvezzétek ki azt is, amit nem együtt töltötök? Szerinted a felnőtt párkapcsolat arról szól, hogy ezentúl senki se érezze jól magát, mert mindkét fél 'megerőszakolva' a másikat akarja boldoggá tenni?
(persze mást mondanék, ha a párod minden este /minden hétvégén koncertre menne egész évben, de vélhetően más a valóság, hiszen ezt írod:Nyáron vannak bandák,amikre el szokott menni,mielőtt összejöttünk,és most is elmegy.) Tehát nem ez az élete, hanem normál szórakozás... Jól értem?)
Az én párom is szereti a koncerteket. Szintén rock. Egy kettőre elmegyek én is vele, mert van amit szeretek. De nem viszem túlzásba.
Viszont nekünk vannak közös programjaink.
Tehát szar neked, de nem gáz, mert anyósod szerint neki is szar már xxx éve. Ez komoly? Hát nem is tudom, hogy sírja vagy nevessek.
Figyelj, lehet hogy nem hallottál még erről, de ma már nem kötelező életed végéig ugyan azzal az emberrel maradni. Lehet szakítani, el lehet válni, lehet keresni olyat akivel összeilletek. Esküszöm ez ma már így van.
Hát te elég furcsán látod a dolgokat, az teljesen biztos.
Nem is értem, hogy mit akarsz tulajdonképpen. Nincs bennetek semmi közös, de azt nem akarod, hogy ő egyedül csinálja amit ő szeret. Akkor? Azt várod, hogy üljetek otthon csöndben és malmozzatok meg esetleg csevegjetek az időjárásról meg hogy mi legyen a vacsora?
Hány éves vagy?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!