Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsit fura a helyzet,de megpróbálom elmagyarázni.Ti mit gondoltok erről,szerintetek ő látja elég furcsán ezt a helyzetet, vagy én?
Figyelt kérdés
A barátom 32 éves,és nagy koncertre járós(rock),én pedig nem. Nyáron vannak bandák,amikre el szokott menni,mielőtt összejöttünk,és most is elmegy..Én nem szoktam vele menni,mert nem érdekel,én csinálom itthon a dolgom addig. Soha nem csalna meg, mert nem az a típus, ráadásul nincs túl nagy sikere a csajoknál sem,mert túlsúlyos.De nem ez a lényeg. Nekem nem tetszik,hogy ő csak így elmászkál, amikor kedve tartja koncertre és meg akarja magyarázni,hogy ez így van jól. Szerinte az a normális párkapcsolat,ahol mindegyik fél,azt csinál amit akar.Meg szerinte,ha azt mondom,ne menjen akkor nincsen meg a bizalom.Nekem otthon mindig azt tanították,ha valaki kapcsolatban él,akkor a párja legyen az első, és ne a saját hobbiját helyezze előtérbe. Többen furcsán néznek ránk,amikor a barátom kinyögi,hogy én minden morgolódás,meg hepajozás nélkül elengedem őt bárhova. Viszont engem ennek ellenére mégis zavar,hogy elmegy,csak nem esek neki,és barmolom le érte. Szerintetek ebben a helyzetben, mi a helyes megoldás?jan. 30. 10:11
1/33 anonim válasza:
Miért ne mehetne nélküled ha egyszer téged nem érdekelnek ezek a koncertek? Egy kapcsolatban nem kell megfojtani a másikat.
2/33 anonim válasza:
Szerintem nagyon helyes, hogy az ember nem adja fel a hobbiját, kedvelt dolgait azért, mert párja lett, és a párja ezekben nem osztozik vele. Hívni hív, te nem akarsz menni, így nem erőlteti rád. Nyilván fontos kérdés, hogy ettől függetlenül nektek vannak közös programjaitok?
3/33 A kérdező kommentje:
Utolsó.Nincsenek.Semmi közös nincsen bennünk.
jan. 30. 10:21
4/33 anonim válasza:
Én teljes mértékben vele értek egyet, nem tudom egyáltalán hogy lenne pofád beszabályozni egy felnőtt ember szabad akaratát. Ráadásul a begyepesedett, kritikán aluli, ostoba családi mintádon kívül egyetlen érvet sem tudsz felhozni, hogy ez miért probléma neked. Nőj fel és engedd el a sok ostoba maszlagot amit otthon tanultál. Vagy még jobb, hagyd el szerencsétlent, hadd találjon magának normális nőt, te meg ne menj többet emberek közé, nem vagy oda való.
5/33 A kérdező kommentje:
Ha azt mondom,menjünk el együtt kirándulni, nincs kedve hozzá,mert fáradt,vagy sok a munkája..
jan. 30. 10:22
6/33 A kérdező kommentje:
Na, és épp ez a kérdés,ha itt ez a vélemény,akkor élőben miért hökkennek meg rajta,hogy nem együtt megyünk?
jan. 30. 10:23
7/33 anonim válasza:
Keress magadnak te is valami hobbit. Attól, hogy van egy párod még nem kell összenőni. Időnként ő csinálja amit ő szeret, időnként te is csinálod amit te szeretsz és van amikor együtt csináljátok amit mindketten szerettek. Ez így teljesen normális és egészséges.
8/33 anonim válasza:
Én is eljárok egyedül bulizni, én vagyok a nő. A párom nem szereti ezeket.
De vannak azért közös programok is, olyanok is amiket ő kedvel jobban.
9/33 anonim válasza:
Ha semmi közös nincs bennetek akkor össze se kellett volna jönni. Aki szerint nem normális hogy egy pár külön is el tud menni valahova, annak annyi a kapcsolata hogy non-stop ülnek egymás fején.
10/33 anonim válasza:
Nincs bennetek semmi közös? Akkor mi a reteknek vagytok együtt? Jobb nem volt és így legalább van kivel dugni? Na ez az ami nagyon gáz, nem az hogy szerencsétlen évente elmegy nélküled 1-2 alkalommal koncertre, ahova te amúgy sem akarsz menni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!