Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsit fura a helyzet,de megpróbálom elmagyarázni.Ti mit gondoltok erről,szerintetek ő látja elég furcsán ezt a helyzetet, vagy én?
Már előtted is járt koncertekre, ezt tudtad es így kezdtél bele a kapcsolatba.
Nem a gyereked, nem kell “elengedni” es főleg nem cseszegetni, mert elfog hagyni. Bár lehet jobb lenne mindkettőtöknek, ha ennyire nincs semmi közös bennetek. Miről beszélgettek így?
Húha
Szerintem egy pszichológust érdemes felkeresned
Én a tizenéves gyerekünket szoktam "elengedni" bárhova. A férjem felnőtt ember, nem kell engedélyt kérnie hogy elmenjen valahova.
Ha van kedvem megyek vele, ha nincs nem, és ez visszafele is így van.
Pl én imádom a hangos zenét, koncertet, ő gyűlöli a tömeget, hangzavart, így megyek barátokkal.
Ő szeret túrázni, sátorozni, én inkább felkötném magam, minthogy napokig bandulokjak egy erdőben, és sátorban aludjak, így megy barátokkal.
Nem vagyunk összenőve, jár egy kis szabadság mindenkinek. Nem.tudom miféle közegben élsz, nálunk az összes ismerősnél, családtagnál így működik. Persze közös programok vannak mindenhol, nekem inkább ez a fura, hogy ti semmit nem csináltok együtt.
A fő baj hogy te mentél oda ahol se barátok se semmi. Én nem is mentem volna. A másik sztm nem a koncert a baj, hanem hogy amúgy semmi közös nincs és nem is hajlandó ő se mozdulni.
Semmi értelme ebbe a kapcsolatba energiát tenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!