Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire megszokott, hogy ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire megszokott, hogy ezt azt a férfi fizet?

Figyelt kérdés
Az elején még igen, bár nekem az első randin fizetett, meg néha meghívott gyrosra, de azt látom, hogy másoknál együttélésnél is fizetnek a férfiak mozit, miegymást, nálunk már mindent felezünk, sőt van amit én fizetek pl mozit, és rossz látni, hogy bárhova megyünk, mindig látom, hogy a férfi veszi elő a tárcáját kérdés nélkül.

2023. dec. 7. 10:37
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 anonim ***** válasza:
70%
Van amikor én fizetek, van amikor a férjem, nálunk ez az alap.
2023. dec. 7. 20:25
 52/70 anonim ***** válasza:
17%

"Elég gáz"

Fúú, inkább ti vagytok gázok:D Mi a ciki abban, hogy a nő is úgy néz ki, mint aki önálló? Vagy ti szégyellitek, hogy nem másoktól függtök?:D

2023. dec. 7. 22:39
 53/70 anonim ***** válasza:
9%
En felalok es elmegyek ha a no azt mondja felezzunk.. a jo edes anyjat sertse meg azt !!
2023. dec. 7. 22:41
 54/70 anonim ***** válasza:
61%
52, hol olvastad, hogy a kérdező szégyelli, hogy nem mástól függ? Az a szégyen itt, hogy a pasi garasoskodik a nő kontójára, és sokan még a nőt kezdik el szidni.
2023. dec. 7. 22:41
 55/70 anonim ***** válasza:
100%

"nálunk már mindent felezünk, sőt van amit én fizetek pl mozit"

Ha te ebbe belementél és fizetsz annak ellenére, hogy ez neked megterhelő/nem tetszik, akkor most már nehéz lesz változtatni, de szóból ért az ember, ezt a pároddal kell megbeszélned.

2023. dec. 8. 09:45
 56/70 anonim ***** válasza:
18%

54, ha a pasi a saját részét fizeti csak a nőét nem, akkor nem a nő kontójára garasoskodik. Elvégre semmiféle plusz terhet nem ró a nőre, akinek a saját részét kell fizetnie.

Ha meghivatja magát, ráadásul úgy, hgoy nem beszélték meg előre, na, az tirpákság.

Egyébként meg ha valakit ennyire zavar, hgoy a pasinak több a bevétele, mégis csak a saját részét fizeti, ezáltal neki több pénze marad mint a nőnek, aki kevesebből fizet így kevesebb marad.... akkor az randizzon olyna pasival, akinek ugyanannyi a bevétele, mint neki, oszt kész.

De az, hogy más pénztárcájában turkálunk, hogy "neki több pénze van, igazán meghívhatna" ez nettó bunkóság, anyagiasság. De legalább elég jó indikátor, hogy ki az, aki az embertől akar valamit és ki az, aki a pénzétől.

2023. dec. 8. 10:15
 57/70 anonim ***** válasza:
100%

56#

Ha feldobok egy ötletet hogy menjünk el x helyre akkor számít.

Mert lehet olyan helyet nézek ki, ahova a másik ha csak egyedül lenne nem menne el.

Pl egy drágább étterem, program. Ilyenkor szerintem természetes ha beszállok az ő költségeibe is, főleg ha jobban is keresek.

2023. dec. 8. 10:33
 58/70 anonim ***** válasza:
100%
56, a pasi sokkal többet eszik és fogyaszt, mint a kérdező, mégsem arányosan fizet. Csak a felét adja oda, közben sokkal több, mint a felét eszi meg.
2023. dec. 8. 10:33
 59/70 anonim ***** válasza:
100%

Én is írtam, hogy rendben van (pl. wellness esetén), ha feleznek, de az étterem azért tényleg más. Sok mindent elmond amúgy a pasiról is, hogy egyszer nem jutott el odáig, hogy elmegyek egy étterembe, többet költök, mint a másik, akinek kevesebb bevétele van, akkor ne felesbe fizessünk.

Kérdező a második ilyen után fel kellett volna vetned, akkor nem gyűlt volna benned a feszkó. Nyugodtan mond meg, hogy szeretnéd, ha ezentúl kiszámolnátok a pénzt, mert ez téged bánt, ahogy az is, hogy eddig ő ezt magától nem észlelte és vetette fel, hogy veled fizettet dolgokat, miközben ő keres jobban.

Aztán nézd meg, hogy hogyan reagál. Nem tudom a szüleinknél mi volt, de a modern férfiak gyakran rendkívül önzően viselkednek a kapcsolatokban. Kb. úgy, mintha egy haveri kapcsolat lenne szexxel, nem párkapcsolat.

2023. dec. 8. 10:51
 60/70 anonim ***** válasza:
77%

57, ha én feldobok egy ötletet, hogy hova menjünk, elvárom amásiktól, hogy gondolkodjon el rajta, hogyneki az belefér, vagy sem, és ha nem fér bele, akkor azt mondja, hogy nem.

Amúgy... étteremben a felezést komolyan úgy gondolta valaki, hogy a végösszeget kettéosztjuk?:D Ennek mi értelme? Teljesen egyértelmű, hog ymindneki a maga költségét fizesse, vagy egyik meghvja a másikat. De olyan, hogy elfelezni a végösszeget, ez teljesen értelmetlen:D

Elnézést, lehet félreértettem eddig, bennem fel sem merült, hogy bárkinek eszébe jut, hogy ilyen esetben a végösszeg elfelezéséről van szó, nem pedig a saját rész fizetéséről:D Az otthoni bevásárlós szitunál tisztasor, hogy felmerül az 50-50%-olás, de egy étteremnél ahol teljesen egyértelműen látszik ki mit fogyasztott, csak valami "matekzseninek" merül fel, hogy a felét akarja fizetni, ne pedig a sajátját:D

2023. dec. 8. 11:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!