Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogosan zavar az, hogy a páromhoz (férfi) egy borderlineos csaj ragaszkodik, a megszokott tünetekkel? Babsnek szólítja, folyamatosan azt mondogatja, hogy neki nincs más barátja, és fél, hogy nem lesznek többé barátok.
Hát nagyon is jogosan.
De miért sejtem azt, hogy a párodnak nagyon is bejön ez a szituáció?
Hű baszki milyen szép kapcsolatok vannak. Kérlek mondd, tényleg ez volt a legjobb az összes közül? Egy mentálisan instabil beteg pasi??? Aki melletted egy másik mentálisan beteg nővel flörtöl/csal? 🤦🤦
Komolyan ennyire nincs önbecsülésed és ennyire alacsonyan van az a léc?!
Így átolvasva a késöbbi kommented, nagyonis van okod aggódni. Sőt.
Ha ennyire elvan ezzel a hasonlóan beteg fruskával, akkor legyen vele. Látszólag jobban kell neki ő, mint te.
Azt javaslom, ne húzd tovább az időt vele. Bár tudom, nem azért írtad ki a kérdést, de én ilyen helyzetben csakis a szakítást tudom javasolni.
Keress egy egészséges párt, akinek minimum normális élete van és egészséges felfogása.
Édes Istenem ez a féltékenységes agyhugykő....a tököm kivan már. Ez nem féltékenység, hanem böszme/felelőtlen és kockáztat egy közös értéket ami elvileg a kapcsolat. Ez ugyan az mintha elvinné a kocsit és bemindemezve szlalomozna a szemközti sávban 120al vagy kezességet vállal és zálogba csapja a házatokat egy cigó famíliának, akikről köztudott, hogy csalók. Itt se féltékeny vagy, hanem pipa, hogy a csalánba verné a nem létező pömpölőd és még te vagy a hülye, ha ez téged zavar.
Dobd ki a francba azt a szerencsétlent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!