Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire megszokott, hogy ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire megszokott, hogy ezt azt a férfi fizet?

Figyelt kérdés
Az elején még igen, bár nekem az első randin fizetett, meg néha meghívott gyrosra, de azt látom, hogy másoknál együttélésnél is fizetnek a férfiak mozit, miegymást, nálunk már mindent felezünk, sőt van amit én fizetek pl mozit, és rossz látni, hogy bárhova megyünk, mindig látom, hogy a férfi veszi elő a tárcáját kérdés nélkül.

2023. dec. 7. 10:37
1 2 3 4 5 6 7
 11/70 anonim ***** válasza:
68%
Mmi? Ezért zavar az egyenlőség?
2023. dec. 7. 11:08
 12/70 anonim ***** válasza:
92%

Nálunk általában a párom fizet. Ès nem azèrt mert elvárom, hanem azèrt mert mikor én akartam fizetni, akkor mondta hogy ne sèrtsem meg majd szól ha neki nem lesz és akkor fizethetek.

Annyiból változott hogy már együtt élünk, így egybe megy a pénz is. De nálunk megmaradt az hogyha megyünk bárhova ő fizet. Engem nem zavar, neki meg jól esik.

2023. dec. 7. 11:10
 13/70 A kérdező kommentje:
Ez lenne az alap.
2023. dec. 7. 11:13
 14/70 anonim ***** válasza:
62%
Nem mindenki keres annyira jol. Ha 2 havonta 1 xer akkor 2 havonta 1 xer de ferfi fizesssen . Itt nem a penzrol van szo vagy , hogy olcso ha nem a szandekrol. F
2023. dec. 7. 11:15
 15/70 anonim ***** válasza:
35%

13, nem, nem ez az alap.

Az alap az, hogy minden ember önállóan próbál boldogulni, azaz nem füg gmásoktól anyagilag. Nincs rászorulva arra, hogy másik ember fizesse az ő dolgait.

Ráadásul.. milyen alapon várod el, hogy más fizesse a te odlgaidat? Azért, mert két X kromoszómád van? Naés, a tölgyfának 148 kromoszómája van, mégis kivágják a p*csába.:D

2023. dec. 7. 11:18
 16/70 A kérdező kommentje:
Neki a pénzről van szó. És igen rossz látni, hogy más miért érdemli meg jobban, hogy neki fizessen a férfi.
2023. dec. 7. 11:18
 17/70 A kérdező kommentje:
Nem függök senkitől, ezt azt fizessen, éttermet. A wellnesst ne ketten fizessük már.
2023. dec. 7. 11:21
 18/70 anonim ***** válasza:
24%

16, teht te igazából csak irígy vagy.

Nem azt akarod, hogy megfelelő módon menjen az életed, hanem azt, hogy olyan legyen mint másoknak.

Elég nevetséges vagy, jószág, tudod?:D

2023. dec. 7. 11:21
 19/70 A kérdező kommentje:
Nyilván nem akarom, hogy kevesebb pénzem legyen, mint a kapcsolatunk előtt.
2023. dec. 7. 11:28
 20/70 anonim ***** válasza:
73%
19, akkor fizessétek felesbe a dolgokat és annyi. Senki nem erőszakol, hogy fizess neki dolgokat, sőt...
2023. dec. 7. 11:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!