Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire megszokott, hogy ezt azt a férfi fizet?

Mit vergődsz, komolyan.....
De oké, ha ennyire fillérb*đzó vagy, akkor tessék itt a modell:
Megnézitek melyikőtöknek mennyi a bevétele és arányosítjátok egmyáshoz képest. Azaz az összbevételnek hány százaléka a tiéd és hány százaléka az övé.
Ennek függvényébéen minden kiadást ugyanilyen arányban osztotk el.
Így pont annyival fog csak többet fizetni amennyivel több a fizetése.
Az más kérdés, hgoy elég hamar rá lehet unni, hogy centre leszámolod és kifizeted a dolgok 37%-át:D

Teljesen megértem a kérdezőt, sajnos nagyon sok 50/50 kapcsolatban a nő sokkal rosszabbul jár anyagilag. Velem ugyanez volt, az exem sokkal többet evett nálam, meg állandóan rendelt kaját, míg én alapból kevesebbet ettem és spóroltam. Nem is értem, miért a kérdezőt nevezitek fillérbaszónak, hát pont, hogy a férfi a fillérbaszó, aki többet keres, többet fogyaszt, mégis van képe elkérni mindennek a felét a nőtől.
Én nem lennék együtt egy ilyen férfival. Ha mindenképp ragaszkodsz ehhez a pasihoz, akkor megmondanám neki, hogy nem kívánok többé felezgetni mindent, aztán megnézném, mit mondd rá. A válasz függvényében mérlegelném a jövőnket.

36, a bevételed amúgy nem csökken. MÁrmint... nem lesz kevesebb a fizetésed attól, hogy több a kiadásod:D
A profitod, na, az lehet, hgoy csökken.
De ez az egész csak arra jó, hogy megmérgezd a saját kapcsolatodat. Ráadásul igazából ezen az sem segít, ha szakítasz, mert a következőnél ugyanez lesz.
Vagy vetesd el magad minél hamarabb és akkor mehettek full közös kasszára és tökmindeg ykinek a pénze...
..vagy inkább ne akarj párkapcsolatot, mert az némi anyagi teherrel járhat.
Essssetleg válts paradigmát és helyezd az embert a pénz elé.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!