Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most élek először egy férfival. Úgy érzem mindig,hogy fáradt vagyok,nincs kedvem felkelni sem.Még az is nehezemre esik sokszor,hogy mosogassak,vagy bármit tegyek.Depresszió lehet ez?
Puhányok vagyunk, nem csak rád gondolok kérdező, hanem azt veszem észre hogy minden generáció egyre puhányabb. Ha belegondolok hogy nagyszüleim 6 gyerek mellett műszakban dolgoztak a gyárban mindketten és utána otthon várták őket az állatok és nem háziállatok, hanem haszonállatok, malac, nyúl, tyúk stb, a telken 1 cm nem volt parlagon hagyva, minenhova ültetve volt valami és mindent kézzel gondoztak, kapáltak stb. Komfort nem volt, kerti wc és a házban cserépkályhával fűtés volt, anyám mesélte hogy gyreekkorukban lavorban fürödtek, bojler sem volt.
ÉS sosem panaszkodtak, sosem álltak meg, a gyerekeikért, unokáikért éltek.
Én szellemi munkát végzek de abban is el szoktam fáradni, így muszáj eljárnom futni és kondiba valamint bármi fizikai munka van átvállalom otthon mert úgy érzem még úgy sem csinálok semmit, ha ebbe belegondolok.
Azért ezt nem mondanám, csak azért lenne mert neked új a szitu.
Ha valóban nem segít otthon semmit, az is ugyan úgy lehet az oka 50-50%ban.
Beszélj vele, neki is kikell vennie a dolgát a házból.
Főzni én is tudok ezt azt férfi létemre, bevásárolni és mosni / mosogatni is.
Egy éve vagytok együtt, azt ne várja már el költözött faszikám anyucitól és van egy cselédje :D, ne azt gondolja semmi dolga a háztartásban. Főleg ha te is dolgozol :)
F.
Ne haragudj de egy 2 szemelyes haztartástól nem kéne összeroppanni. Kinek a házában laktok hogy kinti munka is van? Ha annyira rossz a parkapcsilat minek vagy benne?
Miért nem írjátok össze a teendőket és osztjátok fel? Ha meg nem hajlandó semmit sem csinálni nem nektek való ez a kapcsolat.
Felnőttként meg ciki anyádat hibáztatni , mosni mondenki tud, minden mosogép más szóval így is úgyis a hasznalati utasítást kell böngészni amíg meg nem szokod. A főzést meg próbálgatni kell akkpr is ha tanítottak, az meg a te bajod ha 5csillagos ebédet vársz magadtól amikor egy rizst nem főztél még meg.
A 24es valaszodból meg szamomra nem derul ki hogy a hapsi valóban rgy here, vagy te tolod túl.
"mindig lehet munkát találni" ez igaz, de nem vagyok hajlandó en sem kizsigerelni magam. Lehet ő is így van vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!