Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most élek először egy férfival. Úgy érzem mindig,hogy fáradt vagyok,nincs kedvem felkelni sem.Még az is nehezemre esik sokszor,hogy mosogassak,vagy bármit tegyek.Depresszió lehet ez?
O.O WTF?!
szakíts bébi, szakíts!
Éltél egyedül is?
Mármint azt írod régen a szülőkkel jó volt... De.. olyan volt, hogy már nem a szülőkkel és még nem a csávóval éltél? Arról mesélj, az milyen volt.
Ha ez erősödik benned, akkor valószínűleg nem vagy a helyeden. Mármint, mellette.
Vele beszéltél már erről? Mert ha igen, és ennek ellenére nem történt változás, akkor semmi értelme az egésznek szerintem.
6, aham...
Hát nem tudom, nekem az a benyomásom, hogy kevés az olyan háztartás, ahol nem a szülők vinnék a munkák oroszlánrészét. De a megtervezése is jellemzően a háziasszonyra, azaz anyudra hárult (pl bevásárlás lebonyolítása, tervezése).
Most visoznt ketten vagytok, ha ti nem oldjáto kmeg, senki nem fogja.
Nyilván segíthetne többet, de azért azt sem tartom kizártnak, hogy egyszerűen nehezebb a háztartás vezetése, mint azt korábban gondoltad, tekintve, hogy még sosem cisnáltál ilyet, csak besegítettél.
És a két szülő meg te az 3 fő, nem 2, az is óriási különbség.
Hát akkor én nem keverném bele a pasit.
Frusztrált vagy, mert olyan dolgokat kell csinálnod amiket korábban nem, és semmi segítséged nincs a megtanulásában. Ez önmagában rohadt idegesítő.
PLUSZ több elvégzendő feladat is a nyakadba sszakadt puszátn azért, mert már nincsenek ott süzleid akik megcisnálnák.
Ez teljesen érthető.
Az persze nyilván rosszul eshet, hogy a pasid nem segít benne, bár ha az ő szülei sem voltak nagy konyhatündérek, valószínűleg ő sem jut messzebb a tojásrántottánál:D
De amit tehetsz az az, hogy megosztod vele az abbéli csalódásodat, hogy ilyen sok dologra kell figyleni meg betanulni és nemigazán van támpontod vagy segítséged. Közösen kitaláltok majd valamit. Talán lesznek fogások amire ő meg tud tanítani. Talán ő nem takarított mondjuk füdőszobát még, de ha megmutatod neki, akkor készségesen megcisnálja és azzal sem lesz gondod. ÉN férfiként amúgy fürdőszobát szeretek a legjobban takarítani. Elég gyorsan megvan és tök ltáványos a végeredmény:D
Megbeszélhetitek, hogy te főzöl, ő mosogat. Vaaaaagy... ha futja és okés, vegyetek egy mosogatógépet. Két főre elég a 6 terítékes. nekünk kb a házasságunkat mentette meg:D
Illetve nem szégyne beiratkozni főzőtanfolyamra sem. :) Ha már anyud annyira kevély volt, hgoy embernevelés helyett gyerektartást művelt, azaz nem volt hajlandó flekészíteni téged az életre főzés terén, akkor majd megteszi más helyette, pénzért. De persze nyugodtan lehet anyukában tudatosítani, hogy fuckin elmúlasztotta a szülői kötelességét...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!