Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nekem ki kellene " szolgálni"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem ki kellene " szolgálni" a párom?

Figyelt kérdés

Egyik barátnőm szerint igen. Szerintem meg nem... ígyis többet teszek, mint amit akarok. Mosogatás stb ritka ha ő csinálja.

Állítólag nekem a kaját elé kéne tenni... csomagolni neki reggelit ,ebédet.. ő se csinálja meg nekem meg senki. Ritkán csomagolok neki ha van kedvem, de elteszi magának.

Vélemények erről?

Szerintem nem kisfiú egyik pasas se meg nem bejárónő itt senki

2023. szept. 26. 17:01
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
Nem szeretem a rendelt kaját meg a mirelitet sem, íztelen nagyon. Kevés amire jót tudok
2023. szept. 26. 18:50
 32/40 anonim ***** válasza:
Van mosogatógépem. Legutóbb bolonait főztem 2x darált felsálból. A leveseim is megjárják.
2023. szept. 26. 19:39
 33/40 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy kell kiszolgálni. Élje az életét, lássa el magát egyedül.
2023. szept. 26. 22:06
 34/40 anonim ***** válasza:
38%
Én simán megcsinálok neki mindent, elérakom a kaját, csinálok uzsit - nem kiszolgálom, mert akkor ő is "szolgál?" amikor megcsinálja az ebédet vagy a reggelit??? Mi igy kölcsönösen teszünk egymásnak kedves gesztusokat ami nem azt jelenti hogy életképtelenek lennénk. Van amit csak ő csinál van amit csak én, nekünk tökéletes igy!
2023. szept. 26. 22:52
 35/40 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem kell kiszolgalni. Nem a fiad. Masreszt meg, ha nem izel rajta, hogy miert nem szolgalod ki, mit torodsz vele? A baratnod nyugodtan csicskuljon be ennyire, ha szeretne, az o dolga.
2023. szept. 27. 07:24
 36/40 A kérdező kommentje:

Kedves üzengetők :D cenzúrázva

asusmonitor

a

Tiltás

2023. szeptember 27. 12:58

Előzmény:

A kérdésed: Nekem ki kellene " szolgálni" a párom?

Az üzenet:

szolgálj te k*rva

2023. szept. 27. 13:23
 37/40 anonim ***** válasza:
100%
#36 vannak ilyen véglények, incelek, akik a saját seggüket se tudják kitörölni. De ők csak álmodoznak, hogy lesz valaha nőjük, nem kell őket komolyan venni.
2023. szept. 27. 13:39
 38/40 anonim ***** válasza:
Nincs olyan, hogy mit kell. Azt teszed, ami belülről fakad, ahogy szocializálva lettél. Aztán vagy kompetens a másikkal, vagy nem.
2023. szept. 27. 13:47
 39/40 anonim ***** válasza:
Van egy csomó étel, ami max 5-10 perc előkészítést igényel és magától megő, megsül. APuka is be tud tenni egy csirkét a sütőbe.
2023. szept. 27. 14:31
 40/40 anonim ***** válasza:
100%

34

EZ rendben van. Itt most arról van szó, amikor ez nem kölcsönös, csak az egyik fél teszi.

2023. szept. 27. 14:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!