Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem ki kellene " szolgálni" a párom?
Egyik barátnőm szerint igen. Szerintem meg nem... ígyis többet teszek, mint amit akarok. Mosogatás stb ritka ha ő csinálja.
Állítólag nekem a kaját elé kéne tenni... csomagolni neki reggelit ,ebédet.. ő se csinálja meg nekem meg senki. Ritkán csomagolok neki ha van kedvem, de elteszi magának.
Vélemények erről?
Szerintem nem kisfiú egyik pasas se meg nem bejárónő itt senki
Már miért kéne? Három műszakban dolgozol.
Annyira kell neked, amennyire ő kiszolgál téged.
Nekem se szólt bele csak megkérdezte mit főztem aztán csodálkozott hogy akkor mit eszünk... mit hát hideget.
Gondolom az ő korukban alap volt a meleg kaja de a nő akkor otthon is volt ez volt a dolga végülis.
Nekem sincs megszokva a főtt kaja, mivel 19-25 éves koromig egyedül laktam elején nem is tudtam főzni, nem is tanított senki aztán belejöttem .
Köszönöm a hozzászólásokat!
Megnyugodtam, hogy nem vagyok egy szívtelen p!csa :)))
"a lesz gyerek akkor lehet én is rossz anya leszek, munka mellett nem tudom lesz-e energiám majd főzni."
Apuka ugyanúgy fozhet
Én pont eltartott vagyok, és ok főzök, mosó-es mosogatógépben bepakolok, kiveszem, stb, de hogy elé tegyem az ételt? Felnőtt férfi. A 11 éves fia elé se teszem oda, max az ebédet, de szendvicset már ő is tud kenni. Sőt azt már a 3 éves lányom is kezdi maga kenni.
Ha dolgoznék akkor meg tuti ez se lenne. A mindennapi meleg ételt is meglehet oldani több órás főzőcske nélkül, pl mindennapra rendeltek menüt, esetleg néha mirellit. Szüleimnél is így volt, minden nap volt/van meleg étel, pedig anyám csak hétvégén főz. Szerintem dolgozó embereknél ez normális. Én se értettem soha egyik ismerőst, aki mindennap 5kor kelt csak azért hogy munka előtt még megfőzzön. Kelne ezért a halál, reggel így is idő mire magamhoz térek, este meg szintén fáradt vagyok, és amikor dolgoztam, hazaértem 6ra, biztos hogy nem alltam/állnék neki főzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!